toateBlogurile.ro

vineri, 29 iulie 2011

De ce vraji le mai e teama credinciosilor ortodocsi

Vazand ca in anul 2002 credinciosii lui sunt foarte inspaimantati de tot soiul de vraji (in Alexandria si Teleorman sunt foarte multi PSDisti, asa se explica), Preasfintia Sa Galaction, episcopul Alexandriei si Teleormanului a publicat o rugaciune in care sunt enumerate toate aceste vraji cu scopul de il ruga pe Dumnezeu sa ia si sa le duca departe.




Credinciosilor le e frica de:
- vraja cu lut
- vraja cu creier de broasca
- vraja cu par de femeie
- vraja cu ????? ou de pui sugrumat ?????
- vraja cu cartita
- vraja cu rac
- vraja cu talpa de sobolan mort (Ratatouille :)
- vraja cu piei de serpi
- vraja cu mate si sange de arici (e clar, astia nu iubesc animalele)
- vraja cu aschii de sfredel (pe bune, niste aschii sunt suficiente? "vraja de criza, daca nu-ti ajung banii pt niste creier de broasca iti putem face si cu niste aschii")
- vraja cu streang de om spanzurat
- vraja cu liliac
- vraja cu tarana de la cai
- vraja cu seu de vaca crapata (cum arata o vaca crapata? trebuie sa crapi o vaca pentru o vraja? nu e cam scump?)
- vraja cu sarea vitelor
- vraja cu culcus de iepure
- vraja cu mana de om mort, par de om mort
- vraja cu tarana de mormant astea sunt clar voodoo, le stiu din Monkey Island :)
- vraja cu vine si gatlej de lup
- vraja cu rahat de lup (de la lup nu se pierde nimic, totul se foloseste)
- vraja cu piedica de la mort (adica mortul pune piedica? aici m-a pierdut cu totul, vezi ce inseamna sa nu stii teologie?)
- vraja cu cercei de cotofana

gata nu mai pot, continui numai cu cele principale:

Interviul cu Patriciu din evz

"Ne chinuim de 20 de ani, într-o tranziţie perpetuă, pentru că nu avem curajul de a o rupe cu trecutul. Iar trecutul înseamnă nu numai comunismul, ci şi toate mentalităţile legate de statul paternalist, de statul social."

"Astăzi există, pentru orice societate care doreşte să se dezvolte, două comandamente: creşterea economică şi locurile de muncă. Nu există nimic mai important decât acestea două. În englezeşte, "growth and jobs"

"- Revenind la Băsescu, ce ar trebui să se întâmple ca să conlucraţi cu el?
- Nu ştiu. Eu am un pragmatism al meu, care mă face să trec peste orice. Dacă scopul pentru care o fac corespunde atât propriului cod etic, cât şi unui scop general."

"Eu nu cred că alianţa struţo-cămilă între socialişti şi liberali poate aduce ceva bun acestei ţări astăzi, dacă nu este dominată de liberali. Folosirea PSD-ului ca masă de manevră ar fi ceea ce PNL-ul ar fi trebuit să facă. Că e în stare sau nu, asta este cu totul altă problemă."

"În orice caz, gândirea de tip socialist nu mai are ce căuta în Europa astăzi. Nimeni în lume nu are nevoie de încă un stat eşuat. Nimeni nu va ajuta, atâta vreme cât împrumutăm un model care e muribund."

Vesti din alta comunitate care traieste dupa legile ei

Fetița, în vârstă de 12 ani, care face parte dintr-o familie de rromi, a fost observată de un localnic, în această dimineaţă, pe o stradă din comuna Valul lui Traian, județul Constanța, în timp ce fugea cu un lanţ legat de picior. Ajutată de bărbat, a ajuns la secţia de poliţie, unde a povestit ceea ce i s-a întâmplat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că minora fusese legată cu un lanţ de pat chiar de către mama ei pentru că nu vrea să se mărite cu băiatul la care au vândut-o părinţii, dar în această dimineaţă fetiţa a scăpat.

Conform poliției, după examinarea medico-legală, fata are urme de bătaie și de lanțuri la picior.

sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/socant-o-fetita-de-12-ani-a-fost-tinuta-in-lanturi-de-parinti-dupa-ce-acestia-o-vandus.html

Imigratia de stanga


Tarile de stanga dau ajutor social (gratis) imigrantului – vai saracul om -, si ii dau cursuri de limba ca sa se integreze in societate. Apoi intra in scena generosul ajutor de somaj - o chestie de stanga - pentru ca are aceleasi drepturi ca si cetatenii - alta chestie de stanga -, cu care se poate tine apoi departe de societate, in compania conationalilor.

Ce nu inteleg idiotii de stanga (nu vreau sa jignesc, dar oamenii care nu inteleg ce fac asta sunt) este ca:

in mod normal, cautand un loc de munca (la inceput prost platit, ca asa-i viata), imigrantul depune un efort intensiv de a place angajatorului si de a se intelege cu noii sai colegi pentru ca stie ca altfel va fi dat afara. Adica un efort constient, voit, intens, pe cativa ani, de a adopta valorile noii societati si a fi acceptat. Statele in care intrarea este dura, prin munca, au imigranti care au tb sa se ridice la acelasi nivel cu locuitorii lor (vezi SUA).

De ce doar statele care dau ajutor social imigrantilor au probleme islamice? Pentru ca sunt state conduse de idioti de stanga.
toateBlogurile.ro