toateBlogurile.ro

joi, 19 ianuarie 2012

CZ: Individul pleaca si revine dupa 5 minute, violent, si rupe pancarta

Adevarata fata a manifestatiilor - controlate prin violenta de PNL. Libertate de exprimare pe naiba. Numai daca exprimi ce vor ei sa auda.

andrei says:

Am fost aseara la Universitate cu prietenul meu R P. In fata TNB sunt postati activistii USL. Ne-am mutat apoi in fata fantanii de la Universitate unde erau adunati studentii, dar in fata lor langa strada si langa camere stateau tot PNLi-stii. Ne-am dus langa strada si am inceput sa scandam “Marinare ce mai stai, vine regele Mihai”. Patru peneliste convinse s-au uitat urat la noi si ne-au acuzat ca facem partizanat politic si diversiune. Culmea. S-au enervat ca aveam pancarta cu PDL+USL=OLIGARHIE. Am avut o discutie aprinsa cu ele incat femeile au spus ca a fost foarte bun comunismul. Ne-am convins…. Astea erau din PNL, montate de PNL.

Apoi ne-am mutat mai spre fantana unde am vazut o pancarta foarte mare “PDL+USL = aceeasi mizerie”, “Jos toata clasa politica”, “Salvati Rosia Montana”, “Monarhie Constitutionala”, etc. O tineau studentii in mana, dar o tineau jos si nu o vedea nimeni. Atunci m-am dus cu Razvan si am ridicat-o sa o vada toata lumea. In 10 minute au venit la noi doi vlajgani din PNL (unul din ei avea sapca cu PNL in cap) si ne-au imbrancit ca sa dam jos pancarta. Ne-am certat ca la usa cortului, a iesit scandal. I-am spus ca PNL a vandut insula Serpilor, a privatizat tot la fel ca PDL si a fost la putere in ultimii 20 de ani. Cica noi suntem diversionisti si facem partizanat politic. Noi, care nu eram cu niciun partid, ci cu Regele, faceam partizanat politic….. dar el cu sapca PNL in cap, nu facea…… ok.

Asa functioneaza impostura PNL.

Individul pleaca si revine dupa 5 minute, violent, si rupe pancarta. Liderul studentilor sare si iese violenta. Desigur, televiziunile filmau, presa era acolo, dar in presa asa ceva nu trebuie sa apara. In presa trebuie sa apara tinerii care scandau pentru legalizarea drogurilor, nu tinerii normali la cap care scandau pentru interzicerea cianurii la Rosia Monata, nu tinerii care aveau pancarte cu Regele Mihai, nu cei care cereau schimbarea INTREGII CLASE POLITICE printr-un guvern independent politic.

Nu! Realizatorii de emisiuni TV se intreaba de ce Romania a ajuns aici, de ce valorile nu au acces la TV…. nu, e fals, domnilor! Voi trebuie sa va uitati in oglinda si sa va intrebati daca voi insiva sunteti oameni normali, voi trebuie sa va intrebati daca colegii vostri de pe teren sunt oameni normali la cap, inainte de a da sfaturi poporului si inainte de a pune intrebari politicienilor. In primul rand, pentru ca Romania sa fie normala, toti indivizii care fac presa si mass-media din Romania ar trebui sa isi dea demisia si sa isi caute alt job: asta ar fi primul raspuns la intrebarea lor “De ce a ajuns Romania aici?”

Apoi am scandat cu totii numai “PDL+USL=aceeasi mizerie”. Si desigur, grupul foarte numeros din PNL a plecat cu coada intre picioare si am ramas numai noi in fata camerelor de filmat.

Dar desigur, asa ceva nu o sa apara in “presa” din Romania.

Partea tragica si amuzanta a fost cand individul de la PNL ne spunea ca NU AVEM DREPTUL sa punem pancarte cu “PDL-USL-aceeasi mizerie”…. si cu monarhia….. deci sa inteleg ca PNL, marele partid MONARHIST cica, a cumparat Piata Universitatii sau cum? PNL a cumparat dreptul meu de a protesta, a cumparat libertatea mea, sau cum?!?!? Aaaa, liberalii sunt aia care stiu ce e libertatea?! Si doar ei stiu?! Stau si ma intreb: daca PNL interzice ce vor ei la Universitate, acum cand nu sunt la putere, oare ce vor face cand vor veni la putere? Dictatura mai ceva ca a lui Basescu.

Doar doi oameni, eu si Razvan, am reusit sa deratizam jumatate din Piata Universitatii de diversionistii comunisti si anti-monarhisti ai PNL. Daca am fi avut langa noi 30 de oameni cu aceeasi gandire, am fi schimbat tara in cel mult 7 zile.

Sfatul meu: mergeti si protestati cu tupeu. Schimbati-va mentalitatea si veti vedea ca in fata unei gandiri normale, oligarhia fuge si dispare precum dracul in fata tamaii. Deratizati protestele de cazaturile, cozile de topor si epavele care au distrus acest popor.

CZ: Obligati sa participe la manifestatii

daniel m says:
"Ma numesc Daniel am 33 de ani si sunt din Constanta. Sotia mea şi socrul meu sunt angajati ai Primariei Constanţa, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa.

De luni dimineaţă, 16.01.2012, la locurile lor de muncă şefii fac liste în care fiecare angajat semnează că „a luat la cunoştinţă”, fără ca tabelul să aibă vreun titlu şi li se spune că trebuie să fie prezenţi de la ora 19 pe platoul prefecturii Constanţa pentru a manifesta, cu menţiunea că „cine nu participă, va fi dat afară, în prezent lucrându-se la o nouă organigramă a celor două instituţii, prilej cu care, unele funcţii pot dispărea iar ocupantul acesteia să fie trecut în şomaj”.

Seara, aceeaşi şefi sau responsabili cu organizarea îi caută pe cei de pe listă pentru a-i pune să semneze din nou, ca să facă dovada „mai sus” că lumea a venit.

Astăzi soţia mea ar fi trebuit să plece cu autobuzul la Bucureşti, obligată, a scăpat după ce a spus că va fi prezentă şi în seara aceasta la prefectură. Şi ea şi socrul meu vor fi din nou în seara la manifestaţie pentru a treia zi consecutiv, împotriva voinţei lor.

În instituţiile mai mici cu şefi PSD-işti angajaţii sunt obligaţi să mai vină cu alţi 1-2 membrii ai familiei, sub aceeaşi ameninţare.

Dacă regimul Băsescu – Boc este rău, lucru cu care sunt în mare parte de acord, având în vedere dificultăţile materiale prin care trecem, cu cine să-l înlocuim dacă cei din opoziţie (poate nu ştiaţi, dar la Constanţa, PSD este şi la putere şi în opoziţie) au un astfel de comportament. "

De ce naiba nu se ancheteaza si nu se dau afara sefii PSD care au un asemenea comportament abuziv? In suturi, si atunci se prinde lumea ce fel de oameni sunt astia din "alternativa".

Ministrul de interne Igas a discutat cu protestatarii

Igas a stat de vorba aseara cu protestatarii. Nu a fost agresat in nici un fel si a plecat de acolo linistit, in timp ce Ludovic Orban (PNL) a avut nevoie de escorta.

Discutia cea mai vehementa a fost cu un revolutionar care are 4 copii minori si era revoltat ca i s-a taiat indemnizatia de 20 de milioane de lei vechi si nu are ce sa le dea sa manance.

Igas i-a replicat ca si el a fost la Revolutie si are 2 copii minori.

- Dar dv vi s-a taiat 25% din salar?

- Da, mi s-a taiat.

- Si cu cat ati ramas? Cu cat ati ramas?

- Cu 31 de milioane.

toateBlogurile.ro