toateBlogurile.ro

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

CZ: Comuna primitiva si comunismul

manole says:
"Eram prin clasa a 5-a, cand am invatat despre oranduirile sociale:comuna primitiva, sclavagism,feudalism, capitalism, si in sfarsit, comunism, incununarea a milenii de evolutie sociala!

Aproape de finalul orei, am ridicat mana si am intrebat cu toata sinceritatea:
- Tovarasu' profesor, da' de ce seamana comuna primitiva asa tare cu comunismul?
, adica in ambele bunurile si mijloacele de productie apartin poporului
, unde e evolutia?

Pentru asta l-au chemat pe tata la scoala, m-a urechit directorul in cancelarie, profu de istorie m-a tinut numai in suturi pana la cancelarie, si mi-a pus 6 la purtare.

De atunci, nu pot sa sufar comunismul!
toata clasa politica pute a curva rosie!
Liberalul Bogdan Olteanu e nepotul kominternistei Gizella Vass, spurcaciunea ne invata capitalism!

Ptiu!"

Exarhu: Minerii la Vama Veche

In general ma feresc sa dau textul integral, dar prea este exceptional textul. Exharhu, iarta-ma, ia-o ca pe cea mai sincera forma de admiratie.

Răzvan Exarhu says
"Gheorghe Zamfir a spus că suntem poporul cel mai jegos de pe pământ şi cel mai minţit de pe planetă.

Eu aş spune, fără să merg la miting cu binecunoscuţii liberali din Galaţi şi Constanţa, că suntem poporul cel mai bolnav la cap din ţară. Din păcate, toată lumea stă prost cu nervii şi cred că ultimele zile ne pot oferi una din colecţiile cele mai bogate de tâmpenii spuse sau făcute de oameni care până atunci păreau nişte adulţi relativ responsabili sau politicieni rutinaţi. Asta se referă, evident, la toate părţile implicate în deranj. Cel mai neplăcut, însă, e sentimentul ăsta că deşi toată făcătura e la vedere, oamenii au credinţa că participă la ceva real, înălţător, cum este o revoluţie.

toateBlogurile.ro