toateBlogurile.ro

duminică, 23 octombrie 2011

Razboiul de la Realitatea s-a incheiat - Ghita a pierdut

Astazi 23 octombrie la ora 18 oamenii lui Elan Schwartzenberg au recuperat echipamentele de emisie ale Realitatii TV din cortul unde le instalase Ghita. Preluarea s-a efectuat in liniste, fara scandal si fara obisnuita confruntare cu bodyguarzii. Asta dovedeste ca Elan stia foarte bine unde se afla acestea si ce are de facut, iar data de 1 noiembrie a fost avansata pentru a crea confuzie.

La aceasta ora Realitatea lui Elan Schwartzenberg emite pe canalul unde pana acum a emis RTV-ul lui Ghita.

Oi fi folosit eu cuvinte glumete, dar am avut dreptate. Elan a invins. Nici nu a trebuit sa mai astepte pana pe 1.

Ce prevad eu ca se va intampla mai departe?

Ramas fara echipamente, fara marca si fara sediu (Elan nu mai are nevoie de el, acum are sediu propriu si isi permite sa astepte finalul judecatii), Ghita nu va mai pastra ziaristii. Va fi ff usor sa-i dea afara, pentru ca i-a angajat pe o perioada de proba de 90 de zile, timp in care sa vada in ce parte se inclina balanta. Perioada de proba se va incheia cand decide el sa nu mai piarda bani.

Gandirea jenant de simplista pentru niste jurnalisti - ma duc ca imi promite ala cu 25% mai mult - i-a bagat in rahat. Nu au fost in stare sa faca o analiza a situatiei in care se aflau.

In rest asteptam o luuuunga batalie juridica prin care Ghita va incerca sa obtina cat mai mult din despagubirea datorata pentru ruperea contractului de management, iar Elan va sfarsi prin a plati foarte putin.

In alta ordine de idei, Gabriel Bugnar a inchis blogul sau, declarand razboiul terminat. Ultima postare, si o fotografie de la recuperarea echipamentelor, aici:

http://gabrielbugnar.blogspot.com/2011/10/realitatea-tv-fost-recuperata.html

O declaratie a lui Elan de acum doua saptamani:

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/elan-schwartzenberg-n-am-cautat-sa-duc-razboaie-insa-am-mai-multe-ore-de-cazarma-decat-au-a.html

toateBlogurile.ro