toateBlogurile.ro

duminică, 17 iulie 2011

Muschiulosul domn Boc

Boc a prins in brate ambasadorul francez lesinat de caldura, chestie cu atat mai impresionanta cu cat ambasadorul respectiv era de doua ori mai mare decat prim-ministrul nostru. Nu numai ca l-a prins la timp, dar l-a ridicat fara efort inapoi pe doua picioare, astfel incat domnul ambasador a putut sa-si reia discursul de unde il lasase.

1pagelee says (pe youtube): "bravo boc si geoana,boc bine ca ai fost atent si l'ai prins pe ambasadorul francez,ar trebui sa faci si cu romania asa ca de mult e lesinata in toate punctele de vedere."

I-au prins bine lui Boc orele de sala, desi presa il lua din balon pentru ca de, era o actiune a lui Boc, deci trebuie ridiculizata. Sub sacou nu se vad muschii, dar fara antrenament cred ca ar fi picat amandoi ca doua popice.

Geoana (in stanga) l-a lasat pe ambasador sa pice; insa a salvat ce credea el ca e mai important: hartiile cu discursul. Apoi le-a examinat satisfacut si le-a pus la locul lor aranjate frumos.

Caracterul lui Boc este oarecum definit de perseverenta. El saracu' are un fizic de contabil, nu de culturist, dar totusi s-a hotarat sa mearga la sala s-a dus si s-a dus si a invatat si a trecut peste dificultatile de inceput si peste ironiile presei etc. Bineinteles, cand actionezi in felul asta nu ai cum sa nu reusesti, daca esti dispus sa faci toate eforturile si sa suporti orice greutate.

Inceputul de pe o pozitie nefavorabila are dezavantajul ca iti da de doua ori mai multe dificultati, tocmai la inceput. Numai daca ai perseverenta mare, ca sa zic asa, esti in stare de fiecare data sa depasesti momentul. Dar daca ti-ai pus asta in caracter, vei reusi in final sa depasesti orice obstacol, din orice pozitie initiala ai fi pus.

Incep sa inteleg cum a reusit Boc sa reziste atata timp ca prim-ministru in criza si de ce Basescu l-a numit acolo de la bun inceput.



Mihai Giurgea: Statele de dreapta - taxe mici, dar pedepse imense

"Dani, e o mare diferenta intre adunarea banilor la stat prin amenzi mari si adunarea prin taxe mari. Care e diferenta? simplu: taxele ti le ia doar pentru ca esti cetatean si ai ghinionul sa te nasti in tara respectiva. Amenda ti-o iei doar daca ai incalcat o lege. Amenda e o pedeapsa – tine de decizia ta. Taxa e o “amenda” permanenta – tine doar de decizia statului.

Guvernele socialiste au taxe mari, dar pedepse mici (pentru ca promoveaza “mila si iertarea” fata de cei care gresesc). Guvernele de dreapta iau taxe mici, dar pedepsele sunt imense si merg pana la pedeapsa totala: pedeapsa cu moartea.

Statul socialist da o gramada de legi pe care le incalca toata lumea, fara frica (chiar si membrii guvernului). Statul minimal are foarte putine legi, dar daca le incalci, esti terminat.
Statul socialist merge cu tine la mica intelegere (hai ca oameni suntem…mai dai tu, mai las eu…toti avem slabiciunile noastre, hehehe…). Statul de dreapta isi omoara si mama si tatal, daca i-au gresit."

Discutia a pornit de la noile legi de circulatie din Ungaria: amenda de 1200 euro pentru depasirea vitezei legale de 130 km/h. Si daca nu ai banii astia la tine, confiscarea masinii pe loc, pana platesti.
toateBlogurile.ro