toateBlogurile.ro

joi, 5 mai 2011

Recomand: Secretul lui Bachus din curtea Patriarhiei

Ziaristii de la Adevarul au ridicat un pic sutana Bisericii Ortodoxe Romane, au aruncat o privire inauntru si ne-au spus si noua ce au vazut.

BOR isi OBLIGA preotii sa cumpere de la ei cel putin 120 de sticle de vin pentru uz bisericesc pe an, cu 10 lei/sticla.

Chiar daca ei saracii n-au nevoie decat de jumatate din cantitate, si atunci bineinteles vand surplusul pe unde pot, inclusiv in biserica, transformata cu aceasta ocazie si in magazin de bauturi alcoolice.

Deci daca vreti sa cumparat vin curat la un pret de 12 lei sticla, gasiti la biserica locala, cu o frumoasa eticheta pe care scrie "Vin Bisericesc". OPC a analizat mostrele trimise de ziaristii de la Adevarul si a confirmat ca vinul nu pune in pericol sanatatea clientilor.

Cantitatea enorma de vin produsa de BOR nu este nicaieri taxata sau verificata. BOR nu este nici macar inregistrata ca producator, iar cei vinul este mai ieftin si pentru ca nefiind taxat, face o concurenta neloiala producatorilor autorizati. Pe cai subterane, BOR ar putea vinde in toata tara 120 sticle x 10 lei x 20.000 preoti in Ro = 24 milioane RON pe an.

Si mai exista un abuz deosebit de grav. A obliga (!!!) pe cineva sa cumpere cat nu are nevoie este abuz de putere toata ziua!

Imaginati-va ca dv. lucrati intr-o banca a carui manager este Adrian Nastase si acesta va obliga printr-o circulara oficiala ca in calitate de angajat sa cumparati cel putin 100 de oua pe luna. (de la ferma din Cornu, proprietatea lui personala). Cum v-ati simti?

Asa ca Inalt Preasfintiile lor pe langa concurenta neloiala (1) si evaziune fiscala (2) se mai ocupa si cu abuzul de putere asupra preotilor (3).

Bun, dar de ce preotii accepta sa fie fortati sa cumpere ce n-au nevoie?

Io am asa o impresie ca acesta taxa, acest pesches ilegal, joaca si rolul unei taxe de protectie. Fata de Inalt Preasfintiile Lor din Inalta Ierarhie Bisericeasca, desigur. Daca platesti, atunci ei inchid ochii la micile pacate gen iubirea de alcool, etc. Daca nu platesti, probabil ca iti gasesc/inventeaza ei niste pacate.

Asa ca data viitoare cand mai auziti poezia cu Biserica care nu e totuna cu preotii pacatosi, atunci puteti spune: O, ba da, este! Pentru ca atata timp cat Biserica organizeaza genul asta de sistem de peschesuri, pacatele preotilor sunt garantat acceptate.

http://www.adevarul.ro/actualitate/Secretul_lui_Bachus_din_curtea_Patriarhiei_0_473953079.html

toateBlogurile.ro