toateBlogurile.ro

miercuri, 20 iulie 2011

Postarea zilei: Mastic

mastic says:
"Nu inteleg cum nu va avea un impact economic catastrofal faptul ca bancile europene si americane expuse masiv pe tarile euro falite vor primi doar 30% din ceea ce li se datoreaza. Poate ca bancile au preferat alternativa rostogolirii variantei in care nu primeau nimic, dar asta nu le va impiedica sa-si restructureze la randul lor investitiile, plasamentele, randamentele pe care le ofera fondurilor de pensie, de asigurari, fondurilor de investitie, toate vor face restructurari si vor mai avea si de gat bolovanul de 70% plasamente junk ramase la greci si perspectiva sa se intample prin extensie la fel si in cazul celorlalte tari euro.

Locurile de munca, investitiile celor care isi plasasera investitiile in bancile lovite, tot ce are legatura cu acele banci nu pot fi rostogolite, de fapt au primit o lovitura foarte economica directa. Ceea ce va afecta in jos economia euro si americana foarte direct si palpabil.

Remarc ca agentiile de rating de fapt ne ajuta sa ne protejam, sistemul ar fi continuat cu o falsa salvare si am fi ramas in aer mai departe la o inaltime mult mai mare pana la momentul cand balonul s-ar fi spart oricum, inevitabil."

Imnul de bun simt al Romaniei

Prima strofa i-o trimit cu dedicatie lui Crin Antonescu :)

toateBlogurile.ro