toateBlogurile.ro

vineri, 22 aprilie 2011

Afla care este cea mai buna vopsea de oua

Vantu va fi cercetat in libertate



Existau 2 paragrafe legale care spuneau clar ca Vantu trebuia sa stea in arest:
- "probe şi indicii temeinice in sensul săvârşirii infracţiunii."
la amenintare ce proba mai vrei decat inregistrarea amenintarii?

- "comportamentul acuzatului naste suspiciunea ca: va influenta in mod ilegal coacuzatii, martorii sau expertii sau va determina pe altii sa procedeze in acest sens".
pai dupa ce l-a ascuns in Thailanda timp de 5 ani de zile pe urmaritul general Nicolae Popa, ascunzandu-l de statul roman, ar fi fost cazul sa vada si judecatorii evidenta. Dar n-au vazut-o! Oare de ce?

Madam Costiniu nu a fost judecatoare data asta, dar se pare ca nu este singura eroina USLasa din magistratura.

"Romania prinde radacini" - azi gropile din Moldova ale lui Vantu

Ieri a fost o zi plina pentru campania de plantat puieti. Cica in lipsa de steajari, carpeni, salcami si alte specii de foioase venise randul lui Sebastian Ghita sa fie plantat la 2 metri sub pamant, alaturi de alte vlastare de rachita (sau racheti...nu am inteles prea bine) imporate tocmai de pe malul celalat al Prutului.

"Prietenu' tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusca raketii care… pe teritoriul Romaniei.
- Nu-l cunosc
- Si ca am impuscat sute nu zeci
- l-am vazut doar odata la ziua lu'…
- si Cand spun impuscat ma refer la propriu aici discut clar nu ma tem ca ai ceva pa' tine ma doare'n pula
- Nu, nu
- Ba ma doare'n pula. Acum discutam doar intre noi. Deci pe chestii de forta si de tigani… Am .. deci asculta-ma cu atentie ca sa sti si tu. Toata reteau de bulibasi lucra pentru mine. Toata. Pa' timpu certificatelor de proprietate. Inainte lucrau pentru (neinteligibil..) agenti industriali. Riscau 25 de ani sau glontu. Furau din fabrici, macarale alea, alea si duceau la italieni. Adica tu nu sti despre mine nimic decat din … facute de prosti. Ca tine, la modul cel serios, am ingropat pe dealurile de pe acolo din Moldova, am ingropat.
- E a treia oara…
- Initial pe cuvantul meu ca am vrut sa iti administrez lectia maxima…
- Sa ma ingropati?
- Si sa dau o lectie tuturor care indraznesc…
- Sa ma ingropati?
- Ba pustiule asa ceva nu inseamna teritoriu interzis. Face parte din arsenalul de lucru cand sunt suparat sau cand am un interes mare de aparat. Eu nu glumesc cu astea.
- Da
- Am gandit dupa aceea ca ai venit cu inima deschisa. Fii atent aici ce (neinteligibil) cand ai vorbit de moarte ti-am spus (neinteligibil) cenusii. Batrane..
-- de mine
- la propriu m-am gandit
- eu nu.."

Acum ca evenimentul nu a mai avut loc, sa vedem ce au facut sugacii prin batista, cei care la randul lor abia asteptau sa i se aplice o lectie pustiului tupeist care a indraznit sa infrunte "Seful"
toateBlogurile.ro