toateBlogurile.ro

miercuri, 9 martie 2011

Din elicopter se vede mai bine

from helicopter Pictures, Images and Photos

Poate ca v-ati intrebat de ce Basescu nu a aparut la televizor in ultimul timp, desi au avut loc congresul UDMR, zdrobirea propunerilor reformatoare in PDL si asumarea Codului Muncii.

Basescu a preferat sa se implice intr-o actiune care ar putea sa fie foarte profitabila pentru tara.

A plecat de vineri in Kuweit, care sarbatoreste 50 de ani de independenta si 20 de ani de la operatiunea "Furtuna in desert", care l-a alungat pe Saddam Hussein. Romania are asigurat un loc de onoare pentru ca in 1990 am fost prima natiune care a semnat pentru interventia militara. Pentru a marca importanta zilei Seicul a daruit fiecarui cetatean, inclusiv copiilor nenascuti inca, cate 3.600 de dolari.

De ce nu se poate ieftini benzina

Pe fiecare dintre noi, indiferent daca suntem soferi sau nu, ne ia cu furnicaturi pe spinare de fiecare data cand vedem la stiri ca iar s-au scumpit combustibilii. Si in ultimele zile, nici nu apuca sa ne treaca o mancarime ca imediat apare alta.

Pe toate posturile TV se cauta vinovati iar principalii injurati sunt bineinteles Boc si Basescu. Dar sunt ei de vina? Macar 0,0001%? Evident ca nu si voi explica mai jos pe intelesul tuturor (sper).
toateBlogurile.ro