toateBlogurile.ro

duminică, 1 mai 2011

Remusz Csernea - primul roman ungur.

De ceva timp, trustul Realitatea s-a imbogatit cu o noua vuvuzela si o popularizeaza atat pe ecranul televizorului cat mai ales pe Voxpublica, unde a inceput sa posteze tot felul de tampenii antireligioase, prohomosexulitate si promaghiare.

Eu personal nu am nimic cu maghiarii, am destui prieteni de nationalitate maghiara cu care am facut destule chefuri, ma duc intotdeauna cu placere in secuime unde am fost tratat intotdeuna bine (chiar daca uneori ne-am inteles mai greu) sau la Budapesta, insa ma duc ca turist.

Doamna Justitie - o curva legata la ochi

Justitia noastra a ajuns bataia de joc a tuturor mafiotilor. Nu ma voi referi la cazurile arhicunoscute cand sunt eliberati suspecti pe banda rulanta pe motive fantasmagorice ca de exemplu ca x este fotbalist si campionatul este in plina desfasurare sau prefectul y daca face parnaie ar echivala cu o razbunare pentru faptul ca a omorat un copilas nevinovat de 3 luni si a fugit de la locul accidentului.

Ma voi referi la un caz mai putin cunoscut intamplat la Iasi, in care o judecatoare cu tupeu se caca pe ea de lege, la fel ca betiva de la Targoviste.
Cazul pe scurt este urmatorul:

In 2007 un afacerist local, Ion Zapodeanu, cumpara de la judecatoarea ieseanca Camelia Acrasmaritei drepturile succesorale pentru un teren de 50 de hectare din judetul Olt pentru care i-a platit acesteia suma de 210.000 euro!!!
In acelasi timp, Camelia Acrasmaritei era tocmai judecatoarea dintr-un proces in care era implicat Ioan Zapodeanu, care se lupta cu familia Fisher pentru o mostenire fabuloasa: 7000 de hectare in judetul Iasi.
toateBlogurile.ro