toateBlogurile.ro

vineri, 21 octombrie 2011

Ma bucur ca l-au ucis pe Gaddafi


Poate ca vederea unui om plin de sange, tarat de rebeli ca sa fie executat fara mila in fata unei multimi frenetice va starneste mila. Sa nu va.

La fel ca si Ceausescu, omul asta pentru ca sa nu piarda puterea a omorat oameni. Cati oameni a omorat Ceausescu la Timisoara cand a dat ordin sa se traga in multime? Nu se stie sigur nici acum, dar se stie ca Elena Ceusescu a ordonat ca zecile de cadavre transportate in Bucuresti sa fie incinerate iar cenusa aruncata la canal, sa se piarda urma. Asta a facut Gaddafi, numai ca lungimea revolutiei libiene i-a permis sa omoare mai multi oameni. Si asta nu il impiedica sa zambeasca atunci cand aparea la televizor.

Cum sa fie lasat in viata cel pentru care viata altora insemna mai putin decat nimic? Cand victimele zac cu miile in gropi uitate cum sa il lasi pe ucigasul lor sa traiasca? Ce fel de dreptate ar fi daca Gaddafi ar fi lasat sa manance, sa rada, sa respire ca rasplata pentru ca i-a omorat?

Rebelii si-au razbunat mortii facand dreptate. In singurul mod care era corect in acest caz.

PS
Am avut dreptate cand am spus ca va fi gasit intr-o gaura betonata, ascunzandu-se sub pamant.
http://giorno24.blogspot.com/2011/04/portret-de-dictator.html

Si intr-adevar o interventie militara a SUA in Libia ar fi fost cea mai umanitara actiune umanitara ever, dar Rusia si China ar fi facut din el un erou. Acum insa adevarata fata a dictaturii a fost aratata lumii intregi si in special libienilor. L-or regreta unii, dar vor ramane destui care sa-l urasca de moarte si sa nu mai vrea dictatura ever.
toateBlogurile.ro