toateBlogurile.ro

vineri, 11 noiembrie 2011

CZ: Războiul rataţilor

Mircea Cărtărescu says:
"Visătorul de vise şi aiuritul Geoană, de care eu, dac-aş fi fost Năstase sau Iliescu, m-aş fi debarasat de la început ca de un troublemaker (sau, pe româneşte, un încurcă-lume), după ce că a scufundat invincibila armada printr-un autogol incredibil în ultimul minut la precedentele alegeri, iată că nu se lasă nici acum în acţiunea sa de a ruina partidul pe care cu onoare l-a condus.

E ca un făcut: oricum se fâţâie, oricum o drege, Geoană mai dărâmă un bastion al amărâţilor de pesedişti, şi nimeni nu-i poate sta împotrivă."

sursa:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-razboiul-ratatilor-953424.html

CZ: Retragerea greilor

milud says:
"În toate partidele se observă o retragere a greilor în plan secund, în faţă fiind impinse paiaţele şi lupii tineri care să se umple de praful crizei, urmînd ca greii să reapară atunci cînd vremurile vor da semne de revenire. Pînă atunci Ponta, Antonescu, Boc precum şi celelalte paiaţe de la alte haite politice vor gestiona hibernarea partidului lor aşa cum pot, greii avînd doar grija să nu facă prostii prea mari, precum cea cu încontrarea dintre Ponta şi Geoană."
sursa:
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/11/09/adica-geoana-era-bun-de-presedinte%E2%80%A6dar-e-prost-pentru-partid/

Cred ca are dreptate. Numai astfel se explica alegerea prostanacului Geoana drept presedinte al Romaniei, urmata de alegerea chiulangiului Crin drept posibil presedinte al Romaniei.

Dar e mai mult de-atat!!!

Retragerea greilor arata ca partidele respective si-au pierdut increderea ca teoria fundamentala a partidului lor poate rezolva problemele Romaniei. Nici pesedismul nici pe-ne-liberalismul nu vor salva nimic! De aceea sunt lasate la "conducere" marionete.

FUNDAMENTAL, PNL SI PSD AU FOST INFRANTE!

Ceea ce inseamna ca orice vot dat acestor 2 partide este un vot pierdut. Toata energia politica din ro ar tb canalizata spre crearea unor constructii noi, capabile sa ne scoata din rahat.

Bun venit Noua Republic, bun venit Blogary, si bun venit orice ideologie noua. (Mai putin partidul lui Diaconescu, e ca Antena. Adica o televiziune de partid, numa' ca partidul e de fapt buzunarul unei persoane).
toateBlogurile.ro