toateBlogurile.ro

duminică, 6 martie 2011

Stersi din istoria Romaniei: anii 271-371

In manualele de istorie este un imens spatiu alb intre Dacia Romana si Batalia de la Posada. E ca si cum acolo nu s-ar fi intamplat nimic vreme de cateva sute de ani.


De fapt spatiul alb este urma radierei care a sters din istorie pe acei stramosi ai nostri care nu conveneau istoricilor nationali.

Pentru ca noi nu ne tragem numai din daci si romani, ci si din al treilea popor, care a navalit apoi in Imperiul Roman si a cucerit chiar si Roma: Gotii.

Gotii erau de natiune germanica, si se trageau din Scandinavia, adica erau un fel de pre-vikingi.

Au aparut in istorie in 262, atacand Imperiul Roman in Marea Egee, distrugand tot ce nu era oras fortificat. Imparatul Aurelian nu a reusit sa ii infranga decat in 271, in batalia de la Naissus, deci dupa 9 ani de lupte.

Si tot in 271 imparatul ordona retragerea aureliana din Dacia!

Ce coincidenta extraordinara! Daca crezi in coincidente. Pentru ca in realitate Imperiul Roman le ceda gotilor Dacia pentru de a intemeia acolo un regat-tampon in fata invaziilor barbare.

"Puritanul"

Hopaaaaa...uite unde era puritanul social-democratilor si cum il oripileaza pe el aparitia unei tinere PSD-iste intr-un pictorial (super tare dupa parerea mea umila). Ba mai mult, a gasit imediat si solutia pentru ca tanara balerina PSD-ista sa avanseze in cariera:

"Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată"

Coane Victore, dar de ce sa o trimiti numai pe ea cand TSD-ul da pe din afara de tinere sperante? Si apoi colegii tai de generatie si de nebunii: Robert Negoita, Nicu Banicioiu sau Radu Mazare, crezi ca vor fi de acord sa le iei sunca din fasole?
Uite saracul Robert cum se milogea de proxeneti:

"ROBERT NEGOIŢĂ:- Zi-le la. Auzi! Pregăteşte tu fetele, te rog mult de tot.
TĂMÂRJAN IOAN V:- Da.
ROBERT:- În costum de baie. Le văd şi eu, s-arunc şi eu un ochi.
TIV:- Perfect! Perfect! Gata, gata! O.K.!"

Vezi cat bun simt? Omul vroia sa-si clateasca ochiul cu o tanga si un sutien si acum, cand e totul gratis si mai mult decat si-a inchipuit ca poate vedea vreodata il lasi cu destiu-n gura? Pai e frumos ce faci?
Stii ce cred eu? Cred ca doar te razbuni pe saraca fata pentru ca nu a participat la concursul pentru "Miss TSD" unde, pentru a castiga, trebuia obligatoriu sa fie facuta posta de onorabilii membri ai juriului. Daca era si ea supusa ca Ioana Maria Dancus, membra PSD, alta era situatia:

„Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan  (Relu, n.red, inculpat în dosarul prostituatelor de lux) şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale"
"Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu"

Luati si voi exemplu si de la colegul Mazare, care va da clasa la toti fatalaii puritani din PSD:

"Nu am platit vreodata pentru relatii intime"

 Si parca si de matale se spune ca te-ai dat la minore pe la Tg.Jiu, insa stiindu-te pasionat de viteza, parca, parca imi vine sa cred ca stenograma pe care am primit-o "pe surse" este adevarata:

"- Hai mai Victore, nu incepi?
- Ehei...am terminat de mult..."
toateBlogurile.ro