toateBlogurile.ro

joi, 17 martie 2011

Marea manipulare (II)

Dupa tot circul de ieri de la postul de televiziune Realitatea, era logic faptul ca vor urma si sanctiunile.
Dupa cum era si normal, CNA-ul a fost sesizat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) si chiar in cursul zilei de azi, in urma verificarilor, s-a hotarat sanctionarea postului cu o amenda de 15.000 lei pentru lipsa informarii corecte si nerespectarea prevederilor privind concursurile in audiovizual.

"Având în vedere că pentru acordarea acestui premiu nu există criterii obiective, care să fie aduse la cunoştinţa telespectatorilor, considerăm că această metodă de a obţine rating prin promovarea în rândul telespectatorilor a speranţei unui câştig substanţial reprezintă o practică incorectă, atât pentru telespectatori, cât şi pentru televiziunile concurente. Mai mult decât atât, consumatorii nu sunt informaţi asupra tarifelor practicate pentru telefoane şi sms-uri", se arată în reclamaţia semnată de Constantin Cerbulescu, preşedintele ANPC, şi înregistrată miercuri la CNA.

Potrivit noului Cod audiovizual, concursurile pot fi incluse doar in emisiuni-concurs sau in cadrul unor emisiuni educative sau de divertisment, iar regulamentul trebuie adus la cunostinta publicului.

O postare care mi-a placut: mafia amandinelor zice

"Este singurul fel in care suntem cu adevarat egali si liberi: fiecare dintre noi, individual , avem interese si ni le promovam. Identifica-ti interesele. Daca in momentul asta a te lupta cu morile de vant este ceea ce te face fericit, ok.

Uite ce mi-a explicat mie un amic si tind sa fiu de acord cu el: cica dupa ce mori daca exista o divinitate aceea te poate intreba un singur lucru: “ti-a placut ? ”

Iar daca nu exista intrebarea este aceeasi"
.

Postare preluata de pe http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/teofan-si-glenn-beck-dumnezeu-ii-pedepseste-pe-japonezi-pentru-hentai-60051.html

Mass-media din Ro, un dezastru mai mare decat cel din Japonia :-)

Nu va lasati manipulati cu stiri alarmiste din Japonia, situatia nu este asa cum se prezinta la televiziuni si in ziare.

Dupa cum puteti vedea in film, japonezii in dezastru sunt mai calmi si mai cu bun simt decat romanii manipulati de televiziuni. S-ar putea spune ca mass-media din Ro i-a afectat mai mult pe romani decat cutremurul pe japonezi. :-)



Diferente fata de aberatiile din Romania:

1. Nu pot avea loc explozii nucleare intr-o centrala japoneza. Fizic e imposibil, pentru ca http://inliniedreapta.net/in-japonia-cad-bocanci-din-cer/

2. Problema principala e blocarea mijlocelor de transport - sosele, cai ferate acoperite de resturi, aeroporturi distruse. Din aceasta cauza ajutoarele sosesc greu, distributia la magazine se face greu. Marius Delaepicentru va transmite sa trimiteti bani, nu obiecte. Obiectele ocupa timp si spatiu care sunt adevarata lipsa acum. In plus trebuie triate si in final se arunca jumatate, care trebuie la randul lor distruse ecologic.

3. Din cauza blocajului japonezii incep sa plece temporar din Tokyo spre regiunile mai putin congestionate din Sud, care nu au avut de suferit.

Si pastrati legatura cu bloggerul roman Marius Delaepicentru, care traieste in Hiroshima: http://delaepicentru.wordpress.com
toateBlogurile.ro