toateBlogurile.ro

miercuri, 27 iulie 2011

Iulian Orban: Nu Breivik a comis atentatul ci actualii lideri care conduc in UE !!

Senatorul Iulian Orban, PDL scrie pe blogul sau motivul pentru care Breivik nu a atacat musulmani ci norvegieni:
"Discutam cu un roman care traieste in Norvegia. El spunea ca daca ai trai in Scandinavia ai fi inteles cum s-a ajuns la gestul lui Breivik.

De exemplu el spunea ca in Suedia, in curand musulmanii vor intrece la numar scandinavii.Ceea ce a facut tipul asta este ceva extrem, insa cam toti sunt satui de musllimii care vor sa se impuna peste tot,religios vorbind.Alta problema e ca muslimii traiesc pe seama statului, fiind asistati social ,nu vor sa munceasca si baga la inaintare scuza ca ei vin din tari cu razboi.Alta problema e ca nu respecta cetatenii tarii in care se afla,nu le cunosc obiceiurile ,limba ,traditiile. Va suna ceva cunoscut ? Da va aduc eu aminte de motivul expulzarii tiganilor romani din Franta din 2010!!!

Daca poporul e dispretuit si ignorat de catre politicieni vom ajunge sa avem lunar cate unul care se apuca sa-si faca singur 'dreptate', disperat ca nu asculta nimeni aceste voci.

Ciudat este modul in care a actionat Beivik, pentru ca desi el era anti-musulman, totusi a ucis crestini norvegieni. Sub nici o forma Breivik nu a actionat de capul lui iar acest lucru se va demonstra cu temeinicie pe masura ce ancheta va evolua.Manifestul nu e al lui Breivik, ci se vede ca e facut de niste englezi (multe date din UK si raportare in principal la Anglia si apoi la restul Europei), si e doar imbratisat de Breivik.

Daca ucidea musulmani acum aveam 1000 de organizatii musulmane radicale planuind sa atace Europa sau europenii ar fi simtit si mai multa mila fata de musulmani, iar tipul nu asta dorea, omul vrea sa puna pe agenda europenilor fortat problema asta, ascunsa sub pres de catre elita politica.

Multiculturalismul este bun doar cand culturi asemanatoare calitativ se contopesc, nu mege sa amesteci oamenii din biblioteca nationala cu cei dintr-o carciuma din Ferentari sau dintr-o puscarie, la o petrecere de baieti olimpici la matematica poti aduce pe cei de la biologie, nu poti sa aduci si batausii cartierului.

Filmul prezentat de Breivik e foarte bine facut (din punct de vedere regizoral cat si al informatiile redate, chiar daca nu toate sunt 100% adevarate)."

sursa: http://www.urbaniulian.ro/2011/07/25/nu-breivik-a-comis-atentatul-ci-actualii-lideri-care-conduc-in-ue/

Si inca o observatie proprie. Manifestul pus pe internet "Anul 2083 – O declaraţie europeană de independenţă", continea momentul planuit pt atac, pentru ca 83 vrea sa fie de fapt 8+3, adica 2011.
toateBlogurile.ro