toateBlogurile.ro

duminică, 11 septembrie 2011

S-a nascut Alba ca Zapada. UPDATE

Centrul blogary.ro, un grup in crestere de tipi destepti de dreapta avand ca centru la putere pe Ministrul Muncii Sebastian Lazaroiu, a trecut de la vorbe la fapte si se pare ca totul este pregatit pentru lansarea Albei ca Zapada:

"În următoarele luni, dincolo de retorici sau pledoarii pătimașe, Asociația Blogary va scoate la iveală câteva din chipurile luminoase ale unei Românii libere, decente și competitive. Unii trăiesc la București, alții în provincie, dar foarte mulți în afara țării (din Japonia până în Africa de Sud și din Canada până în Italia). Vă vom spune cum ne-am dori să arate un primar de comună, un consilier local, un deputat sau un viitor ministru. Totodată, vom oferi arme de luptă în războiul electoral pe care dreapta responsabilă îl va purta cu stânga minciunii și a risipei." (Ce este si nu este Alba ca Zapada)

Alba ca Zapada va fi o alianta a tuturor celor de dreapta, avand ca scop
1 blocarea ajungerii la guvernare a USL in 2012 si
2 datul de suturi in cur impingerea pe calea cea buna a PDL-ului.

Albe ca Zapada exista si in Italia si Franta.

Nu am cuvinte sa comunic cat de bine imi pare ca in sfarsit toate acele discutii de pe net prind viata in realitate.

In sfarsit, ACTIUNE!

UPDATE

"Începînd de azi, Asociaţia Blogary e operaţională. Are personalitate juridică, sediu, e înregistrată la fisc, are conturi (nu şi bani în ele), are chiar şi un formular de adeziune. Deci poate primi membri."(http://www.blogary.ro/2011/09/asociatia-blogary/)

Inscrierea in asociatia Blogary costa 120 de lei pe an.

Formularul de adeziune sau pe linkul de mai sus.
toateBlogurile.ro