toateBlogurile.ro

vineri, 9 decembrie 2011

Nu e intrarea in Reich. Din pacate.

Summitul zonei euro a schimbat din temelii Uniunea Europeana. Ce s-a decis acolo: aici.

Prima decizie - fara deficit - imi place. Certifica toate deciziile de austeritate a lui Boc. Alunga banii fiat si cresterea economica falsa. De acum inainte vom inainta doar prin fortele proprii.

Cu a doua decizie, cea cu FMI, nu este in regula ceva. Fugim de instinctele criminale ale pietii ca sa intram intr-un sistem financiar de stat? In loc de lacomia de profit alegem birocratia. Asta e viitorul - cenusiu? As fi preferat o reactie gen judo, in care folosesti forta inamicului contra lui insusi.

Dar daca instinctele criminale ale pietii sunt justificate si trebuia sa invatam o alta lectie, mult mai importanta?

Comentariul zilei: Aceste jocuri de glezna

Ion Delatara says:
"De doi ani opozitia face joc de glezne incalzindu-se pentru o inclestare pe care de fapt o evita.

Constienti de situatia grea a economiei tarii si a cadrului general economic mondial,liderii opozitiei asteapta sa “pice para malaiata in gura lui natafleata” si vremuri mai bune.

In viata sociala si economica a unei tari, vremurile bune se construiesc,nu vin singure.

Cu astfel de paleative, respectiv motiuni, lotiuni, sesizari la CC (alta adunatura de lichele politruce), vreti sa demonstrati ca sunteti forta care va scoate rahatul din barca? Am zis rahat pentru ca demult nu mai e vorba de apa !

Chiar daca nu faceti publice rezultatele ,solutiile pe care le preconizati,in analizele voastre de partid, cautati aceste solutii ? Cautati oamenii apti sa le puna in aplicare, sau va ganditi sa puneti in functii tot indivizi din astia cu cate patru facultati dar care nu au terminat liceul?

In afara de a va uita in presa si in sondaje ca niste narcisisti intr-o oglinda,mai faceti altceva?

V-ati gandit sa va “purificati’ de cele cateva lepre care au inceput raul pe care aceasta leproserie care ne conduce azi,o desavarsesc?

V-ati gandit ca daca erati credibili printr-un demers ca acela descris mai sus ,romanii i-ar fi alungat demult pe acesti nemernici?

Pana atunci,continuati acest joc de neputinciosi frustrati. Aveti insa grija ,ca puterea ce vi se va incredinta dupa alegeri,sa nu va gaseasca deja bolnavi psihic. Daca! Puterea se ia, nu se da, zice un filozof."
toateBlogurile.ro