toateBlogurile.ro

miercuri, 7 decembrie 2011

Elena Udrea, mai desteapta decat Iliescu & PSD

Da, da, stiu, Elena Udrea, vai de noi cine ne conduce, etc. Serioooos?

Fapt: In 2011 Elena Udrea il exploateaza pe printul Charles (cu acordul amabil al Altetei Sale) pentru a creste numarul turistilor straini care viziteaza Ro.


Stiti de cand a inceput printul Charles sa viziteze Romania? Din 1997! Haide sa vedem cum a reactionat guvernul PSD de atunci.

Uimiti de noutate, Iliescu & guvernul PSD
1. I-au asigurat siguranta
2. Au avut grija sa nu "rasufle" nimic in presa pentru a nu crea incidente
3. In 2001, vazand ca asta tot vine la noi in tara, de parca n-ar mai vrea sa plece, Iliescu se intalneste cu el - tot pe ascuns - la Suceava, impreuna cu ambasadorul nostru in Anglia si cu Talpes.
"Un om extrem de amabil, un tip elegant, destins, care manifestă un real interes pentru România. A fost o seară foarte plăcută, o întâlnire amicală şi deschisă", isi aminteste mandru papasa.
Da, ati citit corect: pana in 2004 principalul profit pe care l-a avut Romania de pe urma printului Charles a fost satisfactia personala a lui Iliescu. No, asta si Ceausescu stia s-o faca, sa primeasca vizite ale unor somitati din vest si sa se mandreasca cu ele. Adica in loc SA FACA PUBLICITATE, se ascundeau in stil securist. Aveau comunistii astia un stil de a rata posibilitati, ceva de speriat.

Vreti sa facem o comparatie?

PSD PDL
ascundere publicitate
ratare exploatare
stiri interne, ca sa se mandreasca poporul ce tara faina are telegraph si travel channel pentru ca sa afle strainii
orgolii personale beneficii pentru turism

Inteleg ca o parte din romani sunt niste frustrati care prefera sa gaseasca o tinta pentru scuipat, in loc sa identifice si sa exploateze oportunitati.

Insa prin spiritul proactiv cu care blonda isi alege tintele (nu i-a dat nici un sef ordin "pune-l pe printul Charles sa ne faca reclama", ea singura a facut-o), e din alt film.



surse:
http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/8897342/Prince-Charles-hailed-in-fight-to-keep-Romania-green.html
http://www.gandul.info/de-ce-iubesc-romania/de-ce-iubesc-romania-charles-de-romania-hraneste-sufletul-si-inima-asta-iti-face-pana-la-urma-tara-aceasta-video-8925933
toateBlogurile.ro