toateBlogurile.ro

miercuri, 20 aprilie 2011

Vantu s-a laudat ca a ucis oameni!

Deci este CRIMINAL, CRIMINAL! (in ambele sensuri :) )

Vantu l-a chemat la o intalnire intre patru ochi pe Sebastian Ghita, managerul Realitatii cu care se afla in conflict, si a incercat sa il intimideze incat sa ii execute ordinele.

"Discutam acuma ca intre doi baieti. Un golan batran si unu tanar. Eu ti-am dat doua lectii."

UPDATE 1 si 2 - vezi mai jos

Ce nu stia el era ca patronul Asesoft luase asupra lui un microfon. Interesant este ca accepta posibilitatea "nu ma tem ca ai ceva pa' tine ma doare'n pula" ceea ce inseamna ca i se falfaie de justitie. Poate stie el ce stie - recent a facut ca judecatoarea care il judeca sa fie recuzata pentru "celeritate exagerata", adica procesul decurgea prea repede pentru gustul lui.

Listen!

Ce ii spune Vantu lui Sebastian Ghita:
1. tu nu stii nimic despre mine decat materialele "facute de prosti" ("ziaristii" din Romania),
2. sunt mafiot. "Toata reteaua de bulibasi lucra pentru mine. Toata. Pe timpu certificatelor de proprietate."
3. am omorat oameni ca sa imi apar interesele. "Prietenu' tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusca raketii (santajistii care cer taxa de protectie) care vor sa stabileasca pe teritoriul Romaniei. Si am impuscat sute, nu zeci."
4. interesant este ca are o parere buna despre Ghita: "Tu vii dintr-o lume, totusi, o lume cinstita, ordonata, civilizata, ai tai sunt ok."
5. dar am sa te omor daca mai indraznesti sa mi te opui. "Initial pe cuvantul meu ca am vrut sa iti administrez lectia maxima"

WWR: Surpriza Cuba II

Fidel Castro a renuntat la orice functii de conducere in Cuba.

A aparut la congres vizibil slabit, in trening. Si-a atins scopul oricarui lider comunist - sa fie aplaudat in Parlament, inaintea mortii, pentru "binele" pe care l-a facut in intreaga sa viata. Nu condamnat ca regim criminal, cum au trebuit sa auda urechile lui Ion Iliescu si a prietenilor lui. Acum ce ii mai pasa.



A aparut ca sa confirme toate reformele anuntate de fratele lui. "Raul se consulta cu mine in toate deciziile pe care le ia".

Mai nou, partidul comunist cubanez le-a permis in sfarsit cubanezilor sa cumpere si sa vanda proprietati private. Se pare ca se pregateste sa se transforme in PSD, adica sa transforme puterea politica asupra proprietatilor in proprietate privata proprie, pe criteriul "la timpuri noi, tot noi".

toateBlogurile.ro