toateBlogurile.ro

duminică, 20 martie 2011

Cum isi linge degetele de miere Adrian Severin la Bruxelles

O stire recenta venita tocmai de peste Canalul Manecii ne arata din nou, pentru a nu stiu cata oara, ce fel de politicieni avem. Numai ca de data asta va fi mai greu de musumalizat deoarece faptele s-au intamplat in Parlamentul European de la Bruxelles.

Comform Sunday Thames, o echipa de reporteri sub acoperire au oferit sume de pana la 100.000 de euro unor europarlamentari in schimbul unor amendamente la diferite proiecte de legi, a caror adoptare ar putea-o obtine acestia.

Printre cei trei europarlamentari care "au pus botul" se numara si eurodeputatul roman, din partea PSD, domnul Adrian Severin.


Eroii secolului XXI: Noul Hagi

sursa foto:photobucket.com


Lucian Bute este pentru a 7-a oara consecutiv cel mai bun boxer din lume la categoria lui, dupa ce l-a invins pe Magee. Il consider de talia lui Hagi si poate chiar mai bun pentru ca a reusit sa devina campion "afara", si (fiindca in capitalism totul se considera in bani), pentru ca Bute este cel mai bine platit sportiv roman ever, cu un contract de cel putin 6 milioane de dolari pentru trei meciuri.

toateBlogurile.ro