toateBlogurile.ro

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Ponta este pentru noi "Prostanacu`" numar doi

Faptul ca Vantu si Ghita se inregistreaza unul pe altul si apoi fug iute la parchet sau in presa sa se dea in gat  nu ma intereseaza prea mult. Se vede treaba ca pana la urma pentru ei totul se rezuma la bani si la mulsul cat mai mult posibil a Realitatii Tv.
Ca in discutiile dintre ei se intrec care isi baga pula mai mult, iar nu conteaza. E treaba lor si suntem deja obisnuiti cu limbajul din spatele reflectoarelor la aceasta cocina TV. 

Disperarea mogulilor

Un nou conflict a aparut intre posturile de televiziune (implicit mogulii detinatori).

"Antena Group, societate care operează licenţele televiziunilor Antena 1, Antena 2, Euforia TV şi Antena 1 International, a depus joi, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de chemare în judecată a RCS&RDS, cerând companiei de telecomunicaţii să nu mai condiţioneze retransmisia către populaţie a televiziunii Antena 1, dar şi daune de 60 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă."

Adica Felix vrea ca televiziunile lui sa fie vazute GRATIS de catre popor, desi RDS-RCS a facut investitii de miliarde de euro pentru a-si dezvolta retelele de televiziune prin cablu si prin satelit.

Pe de alta parte RCS&RDS a notificat Antena TV Group să plătească 100 de milioane euro, "cu titlul de daune materiale şi morale", pentru prejudiciile materiale şi morale produse companiei de telecomunicaţii, în urma "campaniei media de denigrare" desfăşurate prin televiziunile şi celelalte canale media ale Intact. 
În plus, RCS&RDS a spus că radiodifuzorul Antena 1 şi Antena 3 "condiţionează din punct de vedere financiar" retransmiterea de către RCS&RDS a televiziunilor Antena 1 şi Antena 3. În acest context, RCS&RDS a solicitat CNA să adopte o decizie prin care posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 să nu mai facă parte din categoria programelor must carry.

Hopaaaa...deci e ca la Radio Erevan: "nu i-a dat, ci i-a luat". Deci Antena 3 se crede un fel de Eurosport sau HBO si cere RDS-ului bani ca sa-i poata retransmite programele de cacat.

Din partea mea, ma lipsesc bucuros de programele astea, iar daca RDS-ul le scoate din grila, promit sa imi iau pachetul full, inclusic cu programele maghiare, chiar daca nu inteleg o iota din graiul vecinilor nostri.

Cine a scris Biblia


Daca asta e mult laudata "credinta din popor", puteti sa va spalati cu ea pe cap. Stiti cum s-a numit emisiunea? VAX Populi! Mersi, Prahova TV.



Batalia pentru Bucuresti - analiza "la rece"

Trecand peste prostia cu cele 7 intrebari ale referendumului-sondaj de opinie pe care doresc sa il impuna coalitaia PDL-UNPR-PRM-PNG din Consiliul General al Capitalei, a sosit vremea sa analizam "la rece" propunerea de baza: "un primar si un Consiliu General cu atributii extinse sau 7 primari si 7 consilii care sa administreze Bucurestiul?"
Indiferent de ce afirma toate partile implicate in batalie ("binele bucurestenilor" bla bla bla), miza este una singura: administrarea celor doua miliarde de euro care reprezinta bugetele cumulate ale primariilor din Bucuresti.

Vinerea Mare. Cold was the ground

Ziua in care Iisus a murit pe cruce. Singuratatea apostolilor, care trebuiau sa se ascunda de oameni („Nu eşti cumva unul dintre ucenicii Lui, nu-i aşa?”. „Nu sunt”) si pentru care totul parea ca se prabusise.

In 1927, un cantaret negru orb a inregistrat cantecul "Dark was the night, Cold was the ground" (Intunecata era noaptea, Rece era pamantul) in care vorbeste despre acest moment al singuratatii supreme. Nu este decat un murmur care se repeta, dar care vorbeste mai elocvent decat o mie de carti.

Blind Willie Johnson s-a nascut sarac in 1897 si a fost orbit la varsta de 7 ani cand mama lui a aruncat cu soda in timpul unei certe conjugale in directia tatalui sau. Acesta il trimitea sa cante pe strada ca sa castige bani. A devenit un predicator ambulant care credea cu adevarat si unul din cei mai importanti cantareti de blues ai Marii Depresiuni. Puterea lui de a misca sufletele cu muzica a fost recunoscuta, si a fost arestat pentru instigare la revolta pentru simplul fapt ca a cantat "If I Had My Way I'd Tear the Building Down" in New Orleans.

Blind Willie Johnson avea sa moara in 1945, fara un ban in buzunar, dormind in ruinele casei sale care arsese cu doua saptamani inainte, dar niciodata nu poti sa stii pana unde vor ajunge faptele tale, daca sunt exceptionale, si ce rezultate vor avea ele.

Din muzica sa s-au inspirat apoi sute de artisti, inclusiv Led Zeppelin si Beck. Cantecul "Dark was the night, Cold was the ground" a fost inregistrat pe discul de aur din capsula Voyager, o colectie de muzica si imagini care calatoreste in afara sistemului solar, ca un ambasador catre o civilizatie extraterestra. Daca cineva vreodata va porni discul, aceasta este melodia care se va revarsa in infinitul spatiului cosmic.



Pentru ca sa va dati seama de maiestria cantaretului: ceea ce ati auzit nu a fost o orchestra, ci un negru orb si chitara lui.

toateBlogurile.ro