toateBlogurile.ro

duminică, 10 aprilie 2011

"Dovada" lui Ciutacu - 2 minute sa o fabrici

1. Iei un mail vechi primit de la oricine (in cazul meu de la o casa de pariuri)

2. Modifici ce vrei si cum vrei la datele de contact.

Atentie cum scrieti: daca lasati pauze in adresele de mail vor apare cu negru pentru ca nu sunt recunoscute. In schimb Vantu@prinbatista.ro este interpretata ca o adresa reala.

3. Il trimiti mai departe unde vrei. Eu l-am trimis tot la mine.

4. Faci print-screen doar in pagina cu meniurile mailului

5. Nu faci print-screen si la ce scrie in mail. Prostii vor crede oricum. (La mine se vede clar ca mailul a venit de la o casa de pariuri on-line)

6. Dovada e gata si o vedeti mai jos.

P.S. Eu am facut-o pe gmail. Dar si pe yahoo se face la fel. (dati click pe imagine pentru marire)


Ciutacu totusi a facut niste greseli si o sa exemplificam pe imaginea de pe blogul lui:

Nu apare ora la care a fost trimis.



Atentie la patratul din dreapta jos! Formatul fisierului este de tip ".doc". Adica este scris in Word. Imi poate spune si mie cineva cum faci o scanare a unor documente in Word?  
( le reamintesc celor care au uitat ca in acea perioada circulau si erau publicate fotocopii ale rechizitoriului)


Mi-a trimis si mie saraca Codruta mailul ala si eu, corect fiind, va prezint si ce scria prin el:


P.S. Poate ca institutia condusa chiar de doamna Kovesi ar trebui sa se autosesiseze in cazul asta grosolan de manipulare si calomnie.

Maidanezii - raspunsul definitiv


Acesta este un comment scris de Diana pe blogul lui Marius Delepicentru. Diana este o iubitoare de animale in adevaratul sens al cuvantului.

Chestii extrem de utile din acest post:

1 cainii NU sunt fiinte teritoriale, asa cum credeam. Ei se organizeaza in jurul sursei de hrana si te ataca daca te apropii de ea. Adica atunci cand hranesti regulat un caine, ii dai "licenta de muscat straini" in jurul sursei de hrana.

Asa ca atunci cand tu sau copilul tau este muscat, sa-i multumesti lui "tanti Frosa", care dand hrana regulat maidanezului a creat o zona in care vei fi sigur atacat.

2 Sterilizarea nu face cainele neagresiv, el te musca cu aceeasi pofta ca inainte. Inlatura doar doua surse de agresivitate - femelele care isi apara puii si "nuntile" cainesti.

3. Ar fi ridicol sa adoptam sistemul sterilizarii in acelasi timp cu eutanasierea dupa 10 zile; de ce sa-i mai sterilizam, ca sa vada cum e sa traiesti 10 zile fara coaie?

Tot postul aici:
toateBlogurile.ro