toateBlogurile.ro

luni, 22 august 2011

Recomand: Miza pe bănci de Moise Guran

Moise Guran explica de ce continua sa scada actiunile bancilor europene, atacate de rechinii finantelor speculative.

http://www.biziday.ro/2011/08/19/miza-pe-banci/

Traian Basescu la TV

Dupa alegerile partiale de la Neamt si Maramures, a vb despre:
- rezultatele USL

- pornirea exploatarii de la Rosia Montana si a inca 2 exploatari de aur ROMANESTI

- infiintarea Statelor Unite ale Europei

discursul aici:
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-9889930-live-text-traian-basescu-despre-statele-unite-ale-europei-sunt-deja-cedari-suveranitate-oricat-face-nu-intelegem.htm

Vezi aici indicele bursier in timp real

Indicele bursier S&P 500 de la inceputul anului, ajustat zilnic.




Ma ingrijoreaza bursa. Lumea in care SUA nu mai este o putere financiara absoluta a scazut brusc. De cand ratingul nu mai e AAA, bursele au ajuns inapoi la ce era acum un an, si se pare ca se stabilizeaza acolo. Mi-e teama insa de o prabusire.

Economia se raceste. Mihai Giurgea sustine ca mai toate cafenelele din Paris s-au inchis.

Daca vreti sa fiti martor la eventuala revenire a economiei, e suficient sa-mi vizitati site-ul zilnic.

CZ: Alegerile locale din Maramures si Neamt

Marian says:

Realitatea din teren a alegerilor din Neamt si Maramures a infirmat ceea ce Antena 3 si Realitatea TV incearca de zor sa inoculeze electoratului roman, mai ales celor prost informati si usor de spalat pe creier si anume ca USL ar fi o varianta si nu doar o gogoasa electorala de prost gust.

1. USL nu a fost si nu va avea niciodata peste 50% in alegeri, ci doar in sondajele comandate de Felix si Nus. Culmea, DOAR PD- L a fost la Neamt cu 5 procente peste 50%!

2.USL a pierdut aceste alegeri pentru ca in Neamt, ca si in Maramures, locurile vacante le apartinusera, erau fief-uri pesedisto-liberale iar scorul maxim obtinut de USL nu a trecut de 45%.

3. Media celor doua alegeri demonstreaza ca PD- L se afla cam la 45-46% iar USL doar la 43-44%.

4. Daca acum cateva luni Chereches scosese un scor bun pentru primaria din Baia Mare, iata ca acum candidatul USL e mult sub scorul lui Chereches in timp ce candidata PD- L a scos un scor peste asteptari, la doar 7% de cel al USL.

5. PD- L a avut pe departe cei mai buni candidati in timp ce USL a venit cu un violator si un interlop. Mariana Pop va castiga la pas urmatoarele alegeri din Maramures iar Radulescu va ramane acolo in Neamt pentru urmatorii 6 ani.

6. PD-L s-a organizat foarte bine in timp ce USL a mers la plesneala si a plesnit!

7. USL e doar o adunatura de comunisti si securisti care vor impietrirea Romaniei in sistemul de furt a lui Ion Iliescu, cel care sta in spatele lui Ponta si Antonescu, manipulandu-i ca pe doua marionete de vodevil.

8. PD- L va castiga lejer urmatoarele alegeri locale si parlamentare si va da si viitorul presedinte al tarii, schimband Romania din radacini!

Cristian Teodorescu says:

(In Neamt) Cunoscător al localnicilor din zonă, Pinalti nici n-a vrut să audă să-i vină pe tarla Emil Boc şi Elena Udrea, ca să nu-i strice atmosfera. S-a descurcat de unul singur şi împotriva căderii în sondaje a PDL şi împotriva treimii useliste.

Ce s-a intamplat de fapt in opinia mea de mac gregor:

Au fost doua studii de caz in care politicienii experimentati au facut diferenta

La Neamt (55% iesiti la vot, MULTI) organizare excelenta locala, cu Pinalti care a castigat votul concetatenilor si nu de azi sau de ieri.

La Maramures (28% iesiti la vot, PUTINI) USL a castigat dupa ce a propus un politician interlop, PDL a propus o persoana noua, lumea nu a vrut sa iasa la vot, si chiar asa din cei care au iesit 20% au votat cu Partidul Ecologist. Scorul asta de 20% sunt dezamagitii de PDL care refuza sa voteze USL si pe care nu au existat politiceni locali puternici PDL care sa-i atraga.

Daca nu se intampla ceva extrem de grav, USL a pierdut alegerile, sau in nici un caz nu le va castiga la scorul pe care si l-au imaginat.
toateBlogurile.ro