toateBlogurile.ro

joi, 10 februarie 2011

Domnu' Dracu isi vinde casa de la tara. 8500 mp, 16.000 euro

Dupa ce l-a lasat iobagul pe care si l-a angajat ca sa aiba grija de casa - eu m-am stricat de ras la postarea asta, domnul Dracu fiind un blogger haios (citeste bogat, iobag, criza, prost ca sa mori de ras) , a preferat sa o scoata la vanzare.

Deci: langa litoral, 8.500 mp

Pentru poze si relatii cu proprietarul: Casa de vanzare, scapati de soacra! Ieftin si bun !

Atentie!!! Dl Dracu foloseste un limbaj mai porcos, asa ca minorii si pudibonzii sa nu citeasca textul, ci sa treaca direct la negociere.


"Mostenirea"


Acum se vede adevarata miza a bataliei politice.

Tariceanu s-a certat cu Basescu pentru ca stilul cerut de acesta (DNA, fara biletele sau telefoane catre judecatori) punea in pericol “mostenirea” care revine la fiecare mandat castigatorilor alegerilor.

Era absurd sa mai alerge daca renunta la premiu, nu? De aceea si PNL de azi considera orice intelegere cu Basescu "inacceptabila". Mai bine se aliaza cu cei care mentin premiul in competitie.

"Mostenirea" este schema in care “institutiile” romane – gen CSM, Procuratura, Politie, Vama – nu-si indeplinesc rolul - sanctionarea judecatorilor necinstiti, condamnarea infractorilor, securizarea frontierelor etc. - primind in schimb spagi. Ele sunt practic aspiratoare de bani de la cei care au probleme cu ei, adunand spaga peste spaga sume imense.

Aceste afaceri extrem de lucrative sunt subordonate insa politicienilor care isi iau injuraturi de la cetateni si care ar putea sa intre in ele, asa ca le cedeaza 50%. Doneaza valize de bani ca sa fie mentinute neschimbate si politicienii sa inghita injuraturile publicului.

Un stat de carton in care institutiile sunt decoruri imense, realizate la milimetru.

Toate dezavantajele la cetatean si tot decontul la politicieni.

sursa foto: photobucket.com

Povestea plicului din vama 2 - relatarea lui sanis

"1. Incerca sa adune suficienti bani ca sa cumpere un sfert (UN SFERT!) din statiunea Trei Lacuri de la o colega, vamesa pe granita, care avea jumatate din statiune. Respectiva avea planuri mari si avea nevoie de bani… Ea incerca sa gaseasca “parteneri” investitori printre romanii din Canada.

3. Metodele evoluasera. Daca la inceput “darul” pentru seful de la Bucuresti se punea in portbagajul unei masini (sub forma de blugi, tigari, sticloante de vizchi si cognac, cafea, parfumuri… la venirea pesedistilor (2000) aparuse metoda cu “valiza”: o valijioara metalica sosea la vama si trebuia sa fie umpluta cu dolari. Ei asa marcau schimbarea ministrului: prin sosirea valizei.

3. Cei mai periculos “dusman” nu era fiscul, politia (pe atunci nu se vorbea de DNA si DIICOT), ci… colegul. Oricind putea apare cineva doritor sa iti ia postul. Asa ca fiecare vames isi apara postul prin spaga zilnica, procent din cistigul zilnic.

4. De atunci se stia de “vami bune” si “vami sarace”. De exemplu, cea mai BUNA era considerata Vama Giurgiu. Acum observ ca absolut nimeni nu a avut curaj sa se lege de Giurgiu. Nu am trecut pe acolo, dar am auzit ca orasul a cunoscut un adevarat boom, e plin de viloaie, pretul metrului patrat este chiar mai mare decit in Bucuresti… Cine sunt sefii Giurgiului, eh?

5. Tot o “vama buna” era si Resita. Resita? m-.am mirat eu. Dar nu e pe granita. Ehei, ce stii tu?! Nu e pe granita, dar ia ghici pe unde se vamuiesc/controleaza TIRurile ce vin din Vest!"
sursa:
toateBlogurile.ro