toateBlogurile.ro

marți, 4 octombrie 2011

Efectul Elena Udrea

Da, stiu ca e la moda sa o urasti pe Elena Udrea. Dar daca ii intrebi pe cei care se lauda cu asta ce motiv concret au, acestia dau in balabaiala, ceea ce denota manipularea mediatica la nivel subconstient.

Ce este mai haios, este ce se intampla daca incercam sa o judecam pe Elena Udrea dupa rezultate, nu dupa simpatii/antipatii.

Turismul mondial a cazut in galeata pe timpul crizei, nu? Ei bine, in Romania anul asta numarul turistilor a doborat recordul ultimilor 5 ani, ajungand peste varful ultim din 2007, si cu 21% mai multi in luna august. In total 1,027 milioane de turisti veniti in luna august, luna concediilor sa-si cheltuiasca banii si timpul in Romania: dupa o cadere din 2007 incoace, criza in turismul romanesc s-a incheiat.

Poate ca meritul nu este in intregime a ei, ci si al colegilor de la transporturi, care au facut ca drumurile sa fie mai bune, poate ca a scazut spaima occidentalilor de criza, poate ca a crescut si numarul pensiunilor de calitate ridicate de romanii intorsi din diaspora. Nu conteaza, lucrurile bune se fac in echipa.

Sursa cifrelor: http://businessday.ro/10/2011/pe-scurt-despre-veniturile-populatiei-numarul-turistilor-si-comertul-cu-amanuntul

Sau direct graficul.

Descarca noul Cod Civil

Descarca noul Cod Civil aici.
toateBlogurile.ro