toateBlogurile.ro

luni, 27 iunie 2011

Tot pentru Bleen

Sebastian Lazaroiu, noul ministru al Muncii, da declaratii la Realitatea. Ce ma enerveaza este ca declaratiile lui nu au nici o legatura cu Munca.

Inteleg tentatia de a repeta mereu rolul care ti-a adus succesul, faima etc. Si Bruce Willis a jucat pana la sfarsitul carierei un singur gen de personaj, dar uneori trebuie sa iti dai seama ca piesa in care joci nu mai e - sa zicem - comedie ci actiune.

Lazaroiu isi continua rolul vechi, de consilier lansator de soparle al lui Basescu. Poate isi imagineaza ca Basescu i-a apreciat interventia. Nimic mai gresit.

N-ar fi rau sa-si aminteasca ce sut prezidential in dos a primit insusi Plesu cand a incercat sa-si prelungeasca vechiul lui rol lui de succes, "filozoful cu capul in nori", in scaunul de Ministru al Culturii. (se pare ca s-a prezentat la Basescu sa-i semneze niste dosare facute de subordonatii lui fara sa stie ce era in ele).

Interventia lui Sebastian Lazaroiu:
"Liliana Ruse: Eu aş vrea să vă întreb ceva, plecând de la participarea USL la consultările de la Cotroceni. Spunea astăzi Victor Ponta că la întâlnirea respectivă preşedintele căuta sticla de băutură pe jos. Vreau să vă întreb dacă preşedintele obişnuieşte să mai guste câte ceva în timpul consultărilor?

Sebastian Lăzăroiu: Nu vreau să discut şi să-l atac pe Victor Ponta, pentru că Victor Ponta este realmente un "asset" pentru PD-L. După părerea mea, toţi membrii PDL ar trebui să se roage la Dumnezeu în fiecare noapte să rămână Victor Ponta preşedinte al PSD până în 2012. Mi-e teamă că o să-l schimbe, dar nu. El, realmente, este un prieten al PDL-ului, domnul Ponta, şi n-aş vrea să-l atac.
toateBlogurile.ro