toateBlogurile.ro

vineri, 7 octombrie 2011

Razboi juridic pe Realitatea TV. Miscarea surprinzatoare a lui Elan

sursa imaginii: apropo.ro
In ultimul episod, Sebastian Ghita a invins bodyguarzii trimisi de Vantu sa-l evacueze cu ajutorul unei forte de bodyguarzi superioare si a unor inregistrari pastrate la cutie.

In episodul n+1 a serialului, roata se invarte iar patronul Asesoft se pare ca va fi scos din joc de noul patron al Realitatii, Elan Schwartzenberg.

Sebastian Ghita avea contractul-beton de management (as vrea tare mult sa-mi arunc ochii pe el, ca sa invat cate ceva), in care si-a rupt dintii si Vantu, cand a incercat sa-l anuleze.

Noul patron care a cumparat Realitatea de la Vantu a "mostenit" obligatiile contractuale, si aparent pozitia lui Ghita era tot beton. Mai mult, Elan a declarat ca Ghita va ramane in functie in numele prieteniei dintre ei. Miscare care a pastrat linistea in timpul si imediat dupa preluarea televiziunii pentru ca nu vroia sa poarte doua lupte deodata.

Ce aducea Elan in plus era priceperea juridica superioara si o imagine mai putin patata.

A declarat apoi insolventa fara a dezvalui adevaratul scop, disimuland-o intr-o incercare de a salva firma. "Ne duceam într-o prăpastie dacă nu luam această măsură".

Miscarea pe care a facut-o apoi este una de maestru: in loc sa incerce sa-l dezlipeasca pe Ghita de stalp (contract), a bagat cupa excavatorului pe sub si i-a aruncat pe amandoi, cu tot cu pamant. Adica a declarat Realitatea ca fiind falimentara, situatie in care firma lichidatoare Rovigo are dreptul sa renunte la orice contract care nu este in beneficiul firmei. Inclusiv si in mod legal pe a lui Ghita.

Deci Ghita NU MAI ESTE MANAGER LA REALITATEA.

Sebastian Ghita mai are insa o fasie de teren solid sub picioare. El este inca stapanul cladirii, care este inchiriata nu catre Realitatea, ci catre Asesoft. De fapt tocmai inchirierea a declansat atacul cu bodyguarzi a lui Vantu, care a inteles imediat importanta miscarii.

Mai nou, le-a oferit ziaristilor contracte cu o firma proprie, ca sa le poata garanta salariile in lunile urmatoare. Si dupa cum stim cat de lipsit de coloana si de dezinformat este ziaristul roman, bineinteles ca toti angajatii realitatii au semnat fara sa stie ce se intampla, dupa cum denota reactia lui Rogozanu.

Este asta o problema pentru Elan? Nu, pentru ca NU SI-AU DAT DEMISIA DE LA REALITATEA. Nu se opune nimeni sa lucrezi la 10 firme, daca vrei (si poti). In plus, pleaca un ziarist cumperi altul. Adevarata batalie se va da pe echipamente, iar bodyguarzii lui Ghita au expediat primul executor trimis de Elan..

O fi Sebastian Ghita nume de luptator de K1, dar Elan Schwartzenberg e nume de avocat clasa intai. Si dupa cum se stie, un avocat bun poate face praf cu usurinta pe orice luptator de K1.

toateBlogurile.ro