toateBlogurile.ro

duminică, 2 octombrie 2011

Cei mai buni prieteni sunt cei care te critica

Sursa:
http://dansilvan.blogspot.com/2011/10/optimism-politete-politeturi.html

"Experiența de 15 ani în afaceri m-a învățat că lucrurile bune se fac în tihnă. Am constatat dureros că unele dintre ideile strălucite sunt greșeli, iar multe altele, nepotrivite. Am învățat după 15 ani de dureroase experiențe amare, în care falimentul este doar cel mai ușor dintre toate, că cele mai bune idei personale sunt și cele mai vulnerabile porți ale afacerii mele. Prin ele pătrund, conduse de vanitate și orgoliu, trojenii eșecului și ai falimentului. Am învățat astfel, că cei mai buni prieteni nu sunt cei ce mă laudă, ci aceia care mă critică.

Majoritatea clienților mei sunt mulțumiți de produsul cumpărat de la mine. Le mulțumesc și le sunt recunoscător pentru încrederea acordată căci știu că nu le este ușor să scoată sute și mii de euro din buzunar pentru un produs care mai degrabă promite decât demonstrează. Cu toate acestea, sunt clienți care, uneori cu calm, alteori cu resentiment, aduc reproșuri. Aceștia sunt clienții la care țin și al căror numere de telefon le-am salvat în agenda telefonului personal, stându-le la dispoziție 24/24. Am învățat cu greu, dar definitiv și fericit, că ei sunt valorile mele cele mai de preț. Ei m-au ajutat să devin mai bun, mai performant, chiar dacă, cu prețul multor nopți nedormite. Mulțumită lor, după 15 ani nu mă mai tem de eșec. ȘTIU formula magică a reușitei în orice afacere.

Aceia dintre dumneavoastră pentru care, după patru ani de declin economic și financiar, cea mai importantă grijă a rămas doar scadența salariilor și a impozitelor, înțeleg foarte bine pledoaria mea de încheiere."

Astazi "Romania te iubesc" la ora 18

Una din putinele emisiuni din Ro care merita urmarita revine, duminica la ora 18.

Acum despre autostrazi - sper sa fie documentata cat mai bine.

toateBlogurile.ro