toateBlogurile.ro

luni, 21 martie 2011

Cum isi linge degetele pline de rahat Adrian Severin la Bruxelles (III)

Valurile facute de afacerea "Sunday Times" au facut, asa cum era de asteptat, victime in  Europa. Bineinteles mai putin in Romania, unde lui Adrian Severin, dar nici celor din PSD, nici prin cap nu le trece ca ar trebui ca eurodeputatul nostru sa iasa din lumea politicii.
Ei cred ca in Europa merge chestia cu "autosuspendarea"...Aflati stimati domni ca Europa nu pune botul la astfel de chestii dambovitene si ceilalti doi eurodeputati, au facut gestul firesc pentru orice european, de a se retrage cu capul plecat din viata politica.
 
Cum ii sta bine oricarui politician roman, Severin acuza in stanga si in dreapta, facand pe victima. Numai ca de data asta nu Basescu este papusarul din umbra (desi nu m-ar mira ca analistii Realitatii sau Antenelor sa gaseasca o legatura de rudenie intre presedinte si ziaristii englezi) ci euroscepticii si masonii, care alta treaba mai buna nu ar avea de facut decat sa compromita pe "marele", "unicul" si "incoruptibilul" membru PSD din Romania.
Problema este ca de data asta nu mai e vorba de coruptia unui PSD-ist ci de imaginea Romaniei, manjita cu rahat de acest individ lipsit de scrupule. Tupeul lui Severin a fost atat de mare incat a pretins mita fara ca macar sa intreprinda ceva in favoarea lobbystilor, amendamentul in cauza fiind imbratisat de Bodu in credinta, fiindca era un amendament sustinut de deputatii de dreapta, membri ai grupului parlamentar al PPE. Macar deputatul sloven, in momentul in care lobbystii i-au spus cu cat va fi recomensat le-a multumit cu un sincer "God bless you". Nesimtitul nostru a vrut sa le traga si teapa, asumandu-si niste merite care nu erau ale lui.

Asta e domnule deosebirea dintre un sloven si un roaman. Slovenul, cu bun simt, le-a multumit din suflet pentru purcoiul de bani cazut in capul lui, al nostru a vrut sa le traga teapa. Iar cand au fost luati la intrebari de Martin Schultz, liderul socialistilor din PE, slovenul a demisionat, iar al nostru s-a autosuspendat din BP al PSD.

Sa vedem si care e pozitia PSD-ului

Victor Ponta a trecut la eschivele arhicunoscute atunci cand unul de-al lor este prins cu pantalonii in vine si sunt convins ca, in cazul in care evenimentele vor lua o turnura nefavorabila, se vor muta cu mic si mare pe treptele Parlamentului de la Bruxelles, fiind solidari cu spagarul lor.

"Eu am făcut jumătate de pas. Severin s-a autosuspendat. Dacă el nu vrea să îşi dea demisia, PSD nu poate să îl excludă fără o probă concludentă (n.n. filmuletele fiind pentru Ponta nimic), fără un rezultat clar al anchetei în PE. Văd că în România nu se practică demisia, dar în alte sisteme da, aşa cum au făcut cei doi europarlamentari care nu au aşteptat o decizie a partidelor lor, ci au demisionat ei singuri"

Cum se linge pe degetele invinetite Adrian Severin la Bruxelles (II)

Adrian Severin este politicianul roman care s-a laudat cel mai tare ca este mason, si deci are relatii ascunse cu sefii UE si cu mecanismele ascunse sub cortina de la Bruxelles.

18.000 de bucati de plastic plutesc pe fiecare km de ocean

Intervenim in Libia?

sursa foto: gandul.info

In timp ce cateva tari - Franta, Statele Unite, Marea Britanie, Canada si Italia - au format o alianta benevola pentru aplicarea ordonantei ONU si au oprit macelarirea oraselor rebele exact la timp, Romania inca nu a adoptat nici o pozitie.

toateBlogurile.ro