toateBlogurile.ro

joi, 17 februarie 2011

Sunteti de stanga si va este mila de saracii planetei? Pregatiti-va sa plingeti.


Revolutiile pe twitter din statele arabe sunt sincere. Motivul nu apare insa in imagini. Cutitul s-a apropiat atat de tare de os incat popoarele arabe au zvacnit disperat, incercand sa scape.

Statele islamice sunt victima, nu a occidentului blamat, ci a Asiei indiferente. Cresterea economica a Chinei i-a lasat ultimii de pe treapta de jos a saraciei si a marit pretul mondial al alimentelor pe care arabii trebuie sa le plateasca (cea mai mare parte traind din 2$/zi) .

Statele arabe nu produc mare lucru. 60% din grau se importa (Egipt). Oamenii traiau si pana acum la limita subzistentei.

Cine va plati mancarea scumpa pentru toti acei oameni?

Cati somalezi incap intr-o cabina de telefon? 100 +1 daca scoti cartela. Deja se stie ce se va intampla cand arabii vor muri de foame cu zecile de mii. Somalia nu mai exista. Exista zeci de mii de pirati somalezi care captureaza cetateni occidentali si ii omoara daca nu primesc rascumparare. Poate ca ceilalti vor deveni teroristi, ca deja au experienta.

Needucati, cochetand cu islamismul radical, dispretuind vestul, arabii au fost ocoliti de marea turma a multinationalelor in migratia lor catre est. Nimeni nu a vrut sa se incurce cu ei. Au fost lasati sa se descurce singuri.

Revolutiile arabe recente au fost occidentale prin revendicari si organizare. Sa speram ca din instinct vor sti incotro trebuie sa cada.




Cine va fi premier?

Aticolele aparute in presa ca PDL ar fi decis deja pt un premier independent sunt grabite. Intalnirea de la Vila Lac 1 a fost doar prima discutie.

Basescu a pus problema, lui Boc nu ii este permis sa intervina. Cine va decide?
toateBlogurile.ro