toateBlogurile.ro

marți, 19 iulie 2011

Postarea zilei: The Hangover

Crin Antonescu si Ponta vor sa ia dreptul de vot al romanilor din strainatate. Postarea lui The Hangover (traieste in Spania) despre acest subiect i-a lovit atat de tare pe partizanii ideii incat au incercat sa o ingroape sub vreo 20 de mesaje-clona.

The Hangover says:
"Acum, ca m-am refulat si m-am racorit, imi pot pune calm un pahar de vin si sa va spun inca odata, ca boii, prostii, dobitocii, incurca invidia cu patriotismul."

"Faptul ca n-ati iesit din satul vostru, ca ii injurati pe cei de AFARA, nu va face sa fiti patrioti."

"In domeniul asta va intrec de mii de ori, de cate ori am ocazia imi laud tara in fata strainezului, idem–de cate ori pot, le-o trag peste bot la strainezi cu faptul ca sunt mai priceput, mai harnic, mai cinstit, mai iute la munca ca ei."

"Iar copii mei, care acum 4 ani au fost obligati sa invete o limba total necunoscuta lor, ei bine,acum, se pisha pe ei de spanioli.Scurt si clar. Cel mare a ajuns deja student la Salamanca, una din cele mai tari centre universitare, l-am invatat sa nu uite niciodata, dar absolut niciodata ca e roman, si sa fie mandru cu asta, sa nu ascunda nimanui ceea ce e."
toateBlogurile.ro