toateBlogurile.ro

vineri, 25 martie 2011

Recomand:Cum îşi învaţă afaceriştii români copiii să facă bani


"Mergeam cu el la o întâlnire de business, cam o dată pe săptămână. În timpul discuției, eu tăceam mâlc. În mașină, în drum spre casă îmi explica ce s‑a întâmplat, ce s‑a discutat, cu ce scop, etc. Mă făcea să înțeleg“

Cea mai importantă moștenire evident nu vor fi banii, ci valorile transmise de tatăl sau: spiritul antreprenorial, buna organizare și abilitatea de a relaționa cu oamenii.

http://www.money.ro/cum-isi-invata-afaceristii-romani-copiii-sa-faca-bani_897436.html

Ponta s-a suparat pe Realitatea ca vacarul pe sat


Stau si ma crucesc urmarind o emisiune la televizor in care a intervenit telefonic Victoras. Cica, vezi doamne, aseara el a fost incoltit de doi ziaristi profesionisti iar ulterior cu Basescu cei de la Realitatea s-au purtat cu manusi.

Si ca ora de difuzare a interviului lui a fost devansata pentru a face loc lui Basescu.

Crin Antonescu, platforma USL si divortul lui Iri

Crin Antonescu a declarat ca nu poate face publica platforma de guvernare USL din cauza divortului din familia Columbeanu.

"Oamenii care lucreaza la asta sunt aproape gata, dar trebuie gasit si un moment, pentru ca nenorocirile se tin lant si atentia publicului este retinuta de: nenorocirea din Japonia, divortul familiei Columbeanu, razboiul din Libia, divortul dintre Oana si Pepe. Incercam si noi sa gasim un moment."

toateBlogurile.ro