toateBlogurile.ro

vineri, 25 februarie 2011

Herman van Rompuy il lauda pe Basescu. De suparare, Antenele isi ridica fustele-n cap



"Eforturile facute de tara dumneavoastra, domnule presedinte, au contribuit la stabilizarea situatiei si sunt incantat ca Romania a reusit sa treaca pe o tendinta pozitiva din punct de vedere economic, pentru ca FMI asteapta o crestere de 1,5% din PIB in 2011 si apoi una de 4,5% din PIB in 2012", a declarat presedintele Consiliului Europei.

Deci Basescu, stand langa unul din cei mai inalti oficiali ai Uniunii Europene, intelegandu-se perfect cu acesta si stabilind o strategie comuna.

Nu mai poti spune ca nu vine nimeni la noi sau ca Basescu nu se poate intelege cu cei mai mari lideri europeni. Pe von Rompuy nu il poti contrazice de la nivelul lui Gabriela Vranceanu Firea. Nu il poti nici denigra ca pe Isarescu ca n-ai timp, asa ca antenele fierbeau de furie.

Solutia a fost desigur minimizarea timpului de emisie acordat evenimentului si inventarea unui scandal anti-Base care sa acopere galagios evenimentul.

Asa ca Corina Dragotescu a avut o interventie in care l-a acuzat pe Traian Basescu ca isi bate nevasta (12:05): "... Sunt disciplinata.""...Va dau voie pentru ca sunt sensibil la..." "La disciplina femeilor, stiu." "Daca ati fi fost barbat, nu as fi renuntat la" "Pai asta spun, femeile disciplinate va plac".

Observati cum la 12:20 un jurnalist da din cap "incredibil".

"Doamna, ramaneti in dimensiunea unor chestiuni personale. Sa stiti ca la Cotroceni nu se fac aluzii de tipul dv. Buna ziua"
toateBlogurile.ro