toateBlogurile.ro

sâmbătă, 6 august 2011

Comentariul zilei: "In mase nu poti raspandi decat informatie manipulatorie, care se adreseaza emotiilor"

Presa este un instrument al opresorilor impotriva populatiilor. Presa este mijloc de informare a masselor, de ce vrei tu sa fii ceea ce nu esti: un nimeni dintr-o massa? Ce te face pe tine sa crezi ca nu mai esti un individ ci doar un atom dintr-o massa?

Daca tu te desconsideri fii sigur ca vei fi tratat cu lipsa de consideratie: nu contezi, mama prostilor e mereu gravida, pentru conducatori conteaza doar sa existe o massa mai mica sau mai mare pe care sa o manipuleze prin informatie. Si poate sa o faca deoarece tu ingurgitezi informatia din pozitia de element al unei masse, in loc sa abordezi informatia din perspectiva personala, individuala.

In masse nu poti raspandi decat informatie manipulatorie, care se adreseaza emotiilor, deoarece massele nu au ratiune ci doar emotii. Acesta este motivul pentru care massele nu pot fi altcum decat conduse, opresate , exploatate: deoarece nu au ratiune.

Daca tu ca individ ai ratiune comporta-te ca individ cu interese, nevoi si nazuintze personale, individuale. Nu te priveste si nu te intereseaza soarta “masselor” decat daca faci parte din ele - caz in care te oftici de pomana, deoarece massele nu decid nimic in ceea ce le priveste pe ele sau pe indivizii care le compun.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/berlusconizarea-mogulizarea-si-cit-sintem-de-prosti-episodul-n-bursele-66225.html

China catre USA

Agentia oficiala de stiri a Chinei, Xinhua (vocea guvernului):

China are toate drepturile sa ceara Americanilor sa isi rezolve problema datoriilor.

Washinghtonul sa se impace cu idea ca zilele bune in care scapa de propriile dezastre imprumutand bani s-au terminat.

Daca americanii nu fac taieri masive la armata si ajutoare sociale, se poate astepta si la alte coborari de rating.

toateBlogurile.ro