toateBlogurile.ro

vineri, 29 iulie 2011

Imigratia de stanga


Tarile de stanga dau ajutor social (gratis) imigrantului – vai saracul om -, si ii dau cursuri de limba ca sa se integreze in societate. Apoi intra in scena generosul ajutor de somaj - o chestie de stanga - pentru ca are aceleasi drepturi ca si cetatenii - alta chestie de stanga -, cu care se poate tine apoi departe de societate, in compania conationalilor.

Ce nu inteleg idiotii de stanga (nu vreau sa jignesc, dar oamenii care nu inteleg ce fac asta sunt) este ca:

in mod normal, cautand un loc de munca (la inceput prost platit, ca asa-i viata), imigrantul depune un efort intensiv de a place angajatorului si de a se intelege cu noii sai colegi pentru ca stie ca altfel va fi dat afara. Adica un efort constient, voit, intens, pe cativa ani, de a adopta valorile noii societati si a fi acceptat. Statele in care intrarea este dura, prin munca, au imigranti care au tb sa se ridice la acelasi nivel cu locuitorii lor (vezi SUA).

De ce doar statele care dau ajutor social imigrantilor au probleme islamice? Pentru ca sunt state conduse de idioti de stanga.

2 comentarii:

  1. Probabil că de aia sunt Statele Unite acolo unde sunt, pentru că imigranţii lor au fost obligaţi să se ridice la înaltele standarde ale locuitorilor băştinaşi (ăia WASP, cred că de ei e vorba). Scuze, da' nu m-am putut abţine.

    RăspundețiȘtergere
  2. WASP? WASP au facut USA. Indiferent cat de trendy a devenit pt stanga sa dea in ei.

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro