toateBlogurile.ro

vineri, 18 martie 2011

Marian Vanghelie - un tip de admirat

Poate ca multora o sa li se para surpinzator faptul ca pe un blog "de dreapta" poate sa apara si o postare care sa aprecieze prestatia unui politician din "echipa adversa".

Marian Vanghelie, unul dintre cei mai cunoscuti si mediatizati politicieni romani, de multe ori luat peste picior atat de catre colegi cat si de adversari, a dovedit de-a lungul timpului ca este un bun gospodar al sectorului 5.


Basmul romanesc explicat

Am primit materialul pe mail. Nu e tocmai pe gustul meu, dar fiindca gusturile difera:

Vom demonta astăzi un mit, şi anume că Făt-Frumos este personajul pozitiv din basmele româneşti, iar Zmeul un ticălos fără pereche. În fapt, aşa cum vom vedea imediat, lucrurile stau exact pe dos.

sursa foto:photobucket.com

Ion Creanga vizionarul: Crin si posmagii

Probabil ca Ion Creanga, atunci cand a scris "Povestea unui om lenes", a avut o viziune despre o persoana care s-a nascut la peste un secol de marele scriitor. Cin` sa fie, cin` sa fie? Ati inteles imediat...este vorba de UNICUL liberal din aceasta tara, marele, inegalabilul, inconfundabilul Crin Antonescu.

Primele simptome ale puturoseniei lui cronice au aparut in anii studentiei. Dupa cum singur afirma pe blogul personal (scris de altii), "profesorii din primul an ( n.n. al facultatii de istorie )  il fac sa se ataseze si mai mult de disciplina aleasa". Atat de mult s-a indragostit incat a stat in amfiteatetrele si salile de curs ale facultatii cu doi ani mai mult decat trebuia.

Profesionist vs amator

Diferenta intre un profesionist si un amator este la fel de mare ca aceea dintre contributia porcului si a gainii la realizarea unei omlete cu sunca: in timp ce porcul isi da toata silinta gaina doar participa.

Dovada este mai jos:

1. Profesionistul


2. Amatorul

toateBlogurile.ro