toateBlogurile.ro

miercuri, 23 februarie 2011

Vorbe care ar putea fi: un nou partid

Ideea plutea de mult in atmosfera, dar acum s-ar putea sa fie coapta. Cu conditia sa nu asteptam sa cada para malaiata singur, e perfect posibil sa se infiinteze un nou partid.

Cel mai interesant este ca ORICINE AR PUTEA SA IL CONDUCA. De la Rahoveanu la Maruta. Oricine are ceva name recognition castigat, face parte din generatia care a ajuns acum la maturitate si are oaresce posibilitati materiale poate beneficia de pe urma plictiselii pe care o trezesc Boc, Ponta si Antonescu.

Nu numai ca ar avea sanse sa intre in parlament, ci ar intra aproape sigur, dupa cum a dovedit-o aventura de 10 luni a PLD. Infiintat in februarie 2007, a atras foarte multi oameni tineri care nu aveau nici un partid care sa ii reprezinte (atunci a intrat in politica si Funeriu, actualul ministru al Educatiei) si a reusit sa obtina 7,78% in alegerile pentru Parlamentul European.

Cine crede ca un partid nou acum nu ar lua dublu, adica 15%, nu-si face bine calculele.

In plus ar fi poarta prin care tinerii sa devina interesati de guvernarea propriei tari. In prezent ei nu se vad decat eventual in postura de injuratori.

Cine s-a aliniat la linia de start? (chiar daca unii doar cu un picior):

toateBlogurile.ro