toateBlogurile.ro

marți, 1 martie 2011

Link. Alianta USL si-a impartit deja prajitura. Afla cum.

Un articol excelent de Sebastian Lazaroiu.

pe scurt:
- daca USL obtine 60% in alegeri:
30% merg la PSD (jumatate)
7% merg la Voiculescu (cota fixa)
23% merg la PNL


- daca USL obtine 7% in alegeri:
0% merg la PSD (jumatate)
7% merg la Voiculescu (cota fixa, se calculeaza prima)
0% merg la PNL

Al dracu dom' Voiculescu!

WWR: Revolutia se pregateste in Rusia

-vezi mai intai articolul acesta pentru ca sa intelegi-

Grupul Voina creeaza arta contemporana in Rusia. Scopul lor este sa faca sa dispara frica de autoritati prin care dictatura lui Putin ii tine sub control pe rusi. Bineinteles, pentru asta sunt urmariti de politie si traiesc underground, mereu pe fuga.

Au devenit celebri odata cu gluma "Fuck for the Teddy-Bear Heir" - "F***ti-va pentru ursuletul mostenitor" de la alegerile pentru presedinte. "Ursuletul" (medved) era Medvedev, care il mostenea pe Putin.

Se stia ca rezultatul alegerilor este cunoscut de la inceput. Asa ca au organizat o pseudo-orgie in Muzeul de Biologie din Moscova, aratand cum partidele se beep intre ele intr-un joc cu final cunoscut.

"Penis captiv la KGB"



Au pictat un penis pe un pod mobil care a fost inaugurat cu mare pompa fix in fata sediului FSB - actualul KGB. Nimeni nu si-a dat seama ce reprezinta liniile alea albe pana cand penisul s-a ridicat in fata autoritatilor venite sa taie panglica.

“Palace Overthrow” - "Rasturnare la Palat"



Si au intors 6 masini de politie (dintre care una cu politisti inauntru) cu rotile-n sus pe strazile din St. Pertersburg.
toateBlogurile.ro