toateBlogurile.ro

marți, 18 octombrie 2011

Recomand blogul despre razboiul de la Realitatea

Gabriel Bugnar, unul dintre producatorii de stiri de la Realitatea care a trecut de partea lui Elan, si-a creat un blog pentru ca-si explice punctul de vedere, unde poti afla dedesubturile afacerii. Cateva citate:
"Ştiţi despre RTV că v-a oferit 25% în plus la salariu pentru 90 de zile de probă. Apoi? Altă certitudine? Nu, nimic. Să vă spun un secret: nu e nevoie să treacă 90 de zile... căpitanul Chelemen poate să spună, de pildă, după 30 de zile "proba ta s-a încheiat, m-am lămurit, nu eşti bun, pleacă acasă". Nimeni şi nimic nu-l obligă ca proba să fie de 90 de zile."

"Elan ne-a povestit cum l-a cunoscut pe domnul Vîntu: "Eram la Iaşi acum vreo 10 ani şi într-o seară, la o ieşire dintr-un bar, eram cu un prieten, am avut o altercaţie cu unii, i-am dat unuia un cap în gură. A doua zi m-a sunat cineva la telefon "Sunt Sorin Ovidiu Vântu". Ha! Credeam că e o glumă, cum să mă sune pe mine Vîntu... "Domnule, aseară te-ai atins de ceva ce este al meu" şi i-am răspuns "Domnule, să-ţi ţii dulăii acasă" şi aşa ne-am cunoscut.""

" Elan a fost elegant şi a început să explice că împreună cu Sorin Enache a calculat un buget de salarii pentru următorii doi ani. Nu micşorează bugetul dar cu ajutorul lui Ghiţă salariaţii Realitatea Media vor fi mai puţini. El, Elan, nu micşorează bugetul aşa că banii demisionarilor se împart la cei rămaşi."

"Săptămâna trecută a fost Săptămâna luptei în e-mail-uri. E adevărat, acest domeniu de e-mail este încă proprietatea d-lui Ylan Shwartzenberg, aşadar d-l Ylan dă dovadă de mărinimie când îl lasă pe d-l Ghiţă să folosească acelaşi canal de comunicare inclusiv cu angajaţii RTV, prin adresele de e-mail @realitatea.net."

"Nu ştiu cine şi ce a blestemat această televiziune. Cred că blestemul vine de pe vremea când noi, RealitateaTV, îi număram banii Ioanei Băsescu să vedem din ce şi-a luat casă. Adică eram furioşi, cu alte cuvinte, de ce fata preşedintelui nu stă cu chirie?"

Si o lista cu cei din conducere pro-Ghita, ca sa va dati seama cum e pe-acolo:
http://gabrielbugnar.blogspot.com/2011/09/realitatea-tv-o-televiziune-pe-cale-sa.html

Deci cu alte cuvinte un blog interesant, cu informatii din culise. Daca are dreptate sau nu, se va vedea pe 1 noiembrie, cand conform lui Elan, se va da drumul la emisie din noul sediu, cu alte echipamente (si probabil pe 2 se va incepe recuperarea legala a echipamentelor sechestrate).

Adresa blogului: http://gabrielbugnar.blogspot.com/
toateBlogurile.ro