toateBlogurile.ro

vineri, 29 aprilie 2011

Presa Rromana fata in fata cu Ziua nuntii regale

5 minute am avut rabdare sa deschid televizorul. In astea 5 minute maimutele dresate sa arunce cu rahat care se cred ziarizde au inceput sa faca ceea ce stiau ele ca este misiunea Presei in Romania:

Coana Olguta Biciclista a cazut si si-a rupt ...spitza

O veste buna pentru tot "popolu" muncitor ne-a fost data pe blogul personal de catre senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu:

"Aflu ca PDL, [...], a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete[...]Deci... ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toti! Doar votantii PDL! Care trebuie sa fie 100 000 de judet! Asta e target-ul, asta e numarul de biciclete comandat pentru fiecare judet in parte!"


Ziua nuntii regale

Am publicat noi videoclipul cu falsa nunta, dar astazi este ziua cea mare.

Printul William, care va domni (cand ii va veni randul) peste:
Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelanda, Antigua şi Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Grenada, Jamaica, Papua Noua Guinee, Saint Kitts şi Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent si Grenadinele, Insulele Solomon si Tuvalu

se insoara cu

Kate Middleton, nascuta in micul sat Chapel Row, care face parte din parohia civila Bucklebury, din comitatul Berkshire, din acea parte a Angliei care a fost inspiratia pentru The Shire, tara hobbitilor din Stapanul Inelelor.

7 lucruri pe care nu le stii despre Printul William si Kate:

1. Printul William a vazut-o prima data pe Kate la o prezentare de moda unde ea era fotomodel.

2. Au fost colegi de facultate la St. Andrews. Prima iubita lui William a fost Carley Birch, care a fost votata "fata cu cel mai dragut fundulet" din caminul ei. "Obisnuiam sa spunem ca posteriorul lui Carley a fost sculptat de zei", isi amintesc prietenii, dar Kate avea fata cea mai frumoasa si a fost aleasa Miss Boboc.

3. Lui William ii place viata la tara, de aceea toate prietenele lui au provenit dintr-un comitat rural sau din altul.

4. William a incercat sa o sarute la prima intalnire, dar Kate l-a respins.

5. Kate nu s-a laudat niciodata cu relatia, si pe timpul facultatii au facut tot posibilul sa ascunda faptul ca locuiesc impreuna. Mergeau la petreceri separat si au facut chiar un legamant sa nu se tina de mana in public.

6. Cand a aflat ca William a participat la o petrecere pe yachtul unui prieten unde tot echipajul era feminin, Kate in loc sa inchida ochii a plecat la parintii ei, lasandu-l singur. El s-a intors la ea.

7. Lui William i-a placut in armata si si-a ales o cariera pe viata ca pilot in Royal Air Force. Piloteaza elicoptere de salvare Sea King. Si-a surprins intreaga familie cand a spus ca vrea ca viata lui sa aiba si un scop, nu numai o datorie.


Regina vizitandu-l pe print la locul lui de munca

Bancul zilei (engleza plz)


De pe dailycotcodac, in comentarii:

"Apropo de italieni:

toateBlogurile.ro