toateBlogurile.ro

vineri, 15 iulie 2011

Articolul lui Plesu - "Ziaristica"

Articolul aparut in Adevarul a avut efectul de a irita la maxim privitorii la Antene, care dau replici pe toate blogurile.

Cateva citate din articol:
"Aş putea, totuşi, cum spuneam, să emit unele opinii critice despre actuala guvernare. Dar, dacă se întâmplă să mă uit la anumite emisiuni de la Realitatea TV sau de la vreuna dintre Antene, îmi piere cheful. Sunt atât de burzuluite, de gogonate, de caraghioase în furia lor monotonă, încât mă trezesc, fără să vreau, în postura de simpatizant al celor de la Putere, atacaţi, seară de seară, în ample sesiuni de dansuri macabre. Pe scurt, când mă uit la dl Gâdea sau la dna Grecu, Boc îmi stârneşte mici duioşii."
"Andreea Creţulescu are stilul unui extract de fiere, ambalat în zâmbete. Ţi se face frică. Am picat pe o emisiune despre victoria lui Bute în meciul de la Bucureşti. Un lucru frumos - zicea coniţa Creţulescu dar „umplut de noroi" de atmosfera autohtonă. După care, de-a lungul întregii emisiuni, s-a folosit de toate resursele de noroi de care dispunea (şi nu erau puţine...). Reţeta e simplă. Inviţi în studio un personaj „negativ" şi patru-cinci băieţi buni (unii mai candizi, alţii mai licheluţe, alţii răi şi proşti), care să-l cotonogească, sub bagheta băţoasă a moderatoarei. Apoi pui pe ecran nişte cifre aduse din condei, ca să-ţi iasă jocul, apoi vorbeşti de politizarea unui eveniment sportiv, deşi ceea ce faci este exact să-l tăvăleşti prin toate balele politicului."

Citeste tot articolul

Aceste cateva banalitati i-au trezit pe privitorii la antene din hibernare si au inceput sa bazaie furiosi pe bloguri.
voxpublica.realitatea.net/politica-societate/in-ce-se-transforma-intelectualii-lui-basescu-65611.html
conteledesaintgermain.ro/si-gentlemenii-scuipa/13-07-2011
toateBlogurile.ro