toateBlogurile.ro

luni, 21 martie 2011

Cum se linge pe degetele invinetite Adrian Severin la Bruxelles (II)

Adrian Severin este politicianul roman care s-a laudat cel mai tare ca este mason, si deci are relatii ascunse cu sefii UE si cu mecanismele ascunse sub cortina de la Bruxelles.



Asta e tot ce a avut de oferit, ca politician. Prestigiu masonic, pe care l-a negociat pentru pozitii bune in PD (inainte sa vina Basescu, care l-a simtit ca e gaunos). Cand s-a schimbat stilul in PD, Adrian Severin decat sa traiasca dupa noile reguli (cu DNA in spate etc) a preferat sa isi perpetueze stilul de viata in PSD, unde a facut un aprig lobby anti-Monica Macovei. Totul e sa creezi aparente de eleganta, si prostii te platesc.

“Adrian Severin are o buna reputatie publica. Pentru ca are replica onctuoasa, pare ca vorbeste bine. Pentru ca practica politetea agreabila, pare un om moderat. Si pentru ca uzeaza de o sintaxa alambicata, pare competent. In fapt, dl Severin nu e nici moderat, nici competent, nici bun vorbitor”. (HR Patapievici)

Se pare ca pozitia masonica n-a fost suficienta ca sa castige bani seriosi, din vreme ce s-a lasat mituit cu 12.000 de euro ca sa modifice o lege. Nu ma mira ca refuza sa plece, pentru ca el nu are nimic de oferit nicaieri.

Pana si in refuzul de a isi da demisia, el invoca idei masonice. Cei care i-au facut-o sunt euro-sceptici, nationalisti. El deranjeaza pentru ca e competent si periculos (nene, te poate cumpara oricine cu 12.000 de euro. Nici macar nu esti un deranj prea mare). Exista o conspiratie.

Acum se vede de ce PSD uraste principiile. Pentru ca un asemenea principiu te poate lovi peste fata cand nu te-astepti.

"Membri Parlamentului European nu au voie sa accepte alte beneficii pentru indeplinirea datoriilor lor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro