toateBlogurile.ro

miercuri, 16 martie 2011

A opta motiune a lunii

Astazi are loc motiunea de cenzura pe tema Codului Muncii. In paralel sindicatele manifesteaza impotriva aceluiasi Cod.

Nou: update la UPDATE!



Este a 8-a asumare a raspunderii pe ceva a lui Boc si a 8-a oara cand opozitia cere imediat caderea guvernului. Cred ca daca Boc si-ar asuma raspunderea pe faptul ca apa e uda, opozitia l-ar face prost si ar depune motiune de cenzura pentru salvarea tarii.

Ce nu inteleg este ingrijorarea lui Basescu, care afirma ca exista riscul ca motiunea sa treaca. Cum sa treaca, daca Puterea a decis ca parlamentarii ei sa se abtina, stand cuminti in banci? Ce parlamentar ar risca sa rupa randurile si sa mearga la vot in conditiile astea?

sursa foto:phtobucket.com

Nu, Blaga - pentru ca el e singurul suspect - nu are nici curajul, nici imprevizibiltatea, nici mentalitatea necesara pentru montarea unei astfel de lovituri. Ar insemna ca declara pe fata razboi lui Basescu, ca a trecut de partea Opozitiei si ca are incredere ca va fi ales sef in PDL de pe aceasta platforma. Ar fi a opta minune a lumii.

UPDATE 1:
Cei 50.000 de manifestanti promisi de sindicate sunt - conform Antenelor - 7.000. Cu ochiul se vede mai putin.

UPDATE 2:
cand manifestantii incepusera sa se stranga in fata Casei Poporului, au venit corifeii opozitiei - Crin pe scena striga in microfon, iar Ponta s-a dus intre oameni.
Actiunea a avut un efect imediat - manifestantii au inceput sa paraseasca piata.

Comentariu la Realitatea: "este o lipsa de respect fata de politicieni". LOL!

update 1 la UPDATE: cand cei doi au inceput sa fie huiduiti, Antenele au intrerupt transmisia.

update 2 la UPDATE: Pentru ca sa nu-si asume acest fiasco, cei doi se scuza zicand ca de fapt nu se organizasera bine: ei erau doar in trecere catre cladirea Parlamentului, si intamplator au dat peste protestari!

Cea mai haioasa incercare de manipulare ever! ROFL! Astia doi spun 3 minciuni la 2 cuvinte! :-)

(mersi Dan-Blog)

UPDATE 3: BOC A PLANS!
La discursul lui Ponta, in momentul in care acesta a spus ca e un papagal care repeta mereu ca am iesit din criza, l-au razbit lacrimile si a iesit din sala.
Opozitia a trimis puterii 2 acte: Codul Muncii in viziunea lor si motiunea de cenzura. Boc a vorbit primul, si a arata ca opozitia critica prin motiune masuri cu care era de acord in varianta lor de Cod.
Ponta a ignorat tot ce a spus Boc si a zis ca in clipa cand vor veni la putere vor anula toate legile pe care guvernul Boc si-a asumat raspunderea. Apoi a inceput doar cu atacuri la persoana. I-a batjocorit pana si cravata.

UPDATE 4: Opozitia incearca sa tulbure apele cu o tema noua - Boc e sluga UDMR-ului, ignora provocarea de la Miercurea-Ciuc, etc. Probabil de ciuda ca nu au reusit sa faca UDMR sa tradeze astazi. AICI era vulnerabilitatea!

UPDATE 5: Deputatul PDL Mircea Giurgiu a votat de partea opozitiei - deci se bazau pe cel putin un tradator. Boc a spus ca va fi exclus din partid.

MOTIUNEA NU A TRECUT. CODUL MUNCII E ADOPTAT.

Opozitia promite ca va ataca Codul la Curtea Constitutionala. Atac cu sanse slabe; dpdv juridic, codul e ok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro