toateBlogurile.ro

marți, 15 martie 2011

Irinel Columbeanu nu mai e amuzant

Marturisesc ca imi era simpatic Irinel Columbeanu.

Ma amuza dorinta lui de fi in lumina reflectoarelor. Si imi placea si stilul prin care reusea asta, punandu-se pe sine in posturi amuzante si reusind sa para stanjenit in acelasi timp.


sursa foto: http://www.libertatea.ro/stire/irinel-columbeanu-la-petrecerea-playboy-fara-moni-295439.html



Era o dorinta benigna de celebritate care evident nu facea rau nimanui. Ne amuzam privind cum Irinel facea demonstratii de virilitate cu doua femei, aveam subiecte de discutii cand sotia saruta o prietena in cluburi, fiecare face ce vrea cu viata lui sexuala.

Dar acum depaseste orice masura cu noua lui gaselnita de imagine. Nu are voie sa atraga lumina reflectoarelor in postura de aparator al fetitei torturate de mama. Asta nu mai e viata lui ca sa faca show cu ea, e viata fetitei.

Cred, dupa ce am vazut filmele in care mama povesteste despre viata in America, ca intr-adevar Monica Columbeanu nu e o mama responsabila. Ca traieste o viata la care copilul e un accesoriu neglijat si centrul e viata mondena. Dar unde a fost Irinel pana acum, cand pozeaza in om care pentru prima data a aflat aceste lucruri?

Nu tocmai el si-a impins sotia spre genul asta de viata? Daca vedeti filmul, ia minutul 13, mama Monicai povesteste despre un alt caz al unui milionar aparent impecabil care si-a impins sotia spre droguri, si o sa vedeti ce reactie de negare are dragutul de milionar roman. El a fost principalul beneficiar; a devenit cunoscut de toti romanii, ca si cum ar face parte din familia lor.



Ar face mai bine sa caute alte moduri de a atrage atentia. Poate recasatorindu-se cu Monica?

ASTA AR FACE LUMEA SA VORBEASCA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro