toateBlogurile.ro

vineri, 20 ianuarie 2012

Catre manifestanti


Ura voastra e teleghidata din butoane sa se duca numai spre cine se doreste.

Numai asa se explica ca am intalnit o gramada de oameni care fac spume la gura pe motiv ca Elena Udrea ii sfideaza cu luxul unei genti Vuitton (500E? 1000E?), dar care nu au absolut nici o reactie cand Mazare (bugetar) isi prezinta la tv vila in care intri cu iahtul in sufragerie (150.000E?).

Brainwash impecabil, reactie corticala complet absenta la vederea tipului care a platit taxa de protectie, condamnare morala virulenta a tintei.



Sefii televiziunilor nu pot ajuta foarte mult un partid, dar sunt capabili sa directioneze ura impotriva cui doresc. Nu repede, dar sigur. Cu fiecare om care crede vrajelile lor, numarul piticilor creste. Cand ajunge la punctul critic, orice gafa declanseaza explozia finala. Si oricine comite gafe.

Asta e ce se intampla in Romania - tehnicile de manipulare in massa au castigat meciul contra politicului, iar detinatorii de televiziuni vor detine o parte din putere. Vor detine poate chiar jumatate (nu imediat, la inceput poate se vor multumi cu 1/3), in virtutea faptului ca de fapt ei controleaza reactiile populatiei.

Pentru asta s-au luptat si Vantu si Voiculescu; cauza conflictului a fost ca Basescu a respins pretentiile lor de impartire a puterii. Basescu s-a bazat pe puterea lui de comunicare si pe radacinile sociale ale unui partid mare. Vantu a pierdut, dar securistul slinos care este Dan Voiculescu a castigat, si va face parte din puterea pe care o vor vota oamenii, la indemnul Antenelor.

Oamenii de media vor fi parte din noua putere. Am auzit ca jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si-a anuntat deja adeziunea la PNL in timpul marelui miting din Bucuresti.

Un comentariu:

toateBlogurile.ro