toateBlogurile.ro

duminică, 17 iulie 2011

Muschiulosul domn Boc

Boc a prins in brate ambasadorul francez lesinat de caldura, chestie cu atat mai impresionanta cu cat ambasadorul respectiv era de doua ori mai mare decat prim-ministrul nostru. Nu numai ca l-a prins la timp, dar l-a ridicat fara efort inapoi pe doua picioare, astfel incat domnul ambasador a putut sa-si reia discursul de unde il lasase.

1pagelee says (pe youtube): "bravo boc si geoana,boc bine ca ai fost atent si l'ai prins pe ambasadorul francez,ar trebui sa faci si cu romania asa ca de mult e lesinata in toate punctele de vedere."

I-au prins bine lui Boc orele de sala, desi presa il lua din balon pentru ca de, era o actiune a lui Boc, deci trebuie ridiculizata. Sub sacou nu se vad muschii, dar fara antrenament cred ca ar fi picat amandoi ca doua popice.

Geoana (in stanga) l-a lasat pe ambasador sa pice; insa a salvat ce credea el ca e mai important: hartiile cu discursul. Apoi le-a examinat satisfacut si le-a pus la locul lor aranjate frumos.

Caracterul lui Boc este oarecum definit de perseverenta. El saracu' are un fizic de contabil, nu de culturist, dar totusi s-a hotarat sa mearga la sala s-a dus si s-a dus si a invatat si a trecut peste dificultatile de inceput si peste ironiile presei etc. Bineinteles, cand actionezi in felul asta nu ai cum sa nu reusesti, daca esti dispus sa faci toate eforturile si sa suporti orice greutate.

Inceputul de pe o pozitie nefavorabila are dezavantajul ca iti da de doua ori mai multe dificultati, tocmai la inceput. Numai daca ai perseverenta mare, ca sa zic asa, esti in stare de fiecare data sa depasesti momentul. Dar daca ti-ai pus asta in caracter, vei reusi in final sa depasesti orice obstacol, din orice pozitie initiala ai fi pus.

Incep sa inteleg cum a reusit Boc sa reziste atata timp ca prim-ministru in criza si de ce Basescu l-a numit acolo de la bun inceput.4 comentarii:

 1. tot respectul pt. dl. Boc, intradevär, nu s-a väzut, nici cea mai micä grimazä,
  cä ar fi un efort mare.
  nu lasä nici greutatea conducerii guvernului , sä se vadä.
  eu cred dl. Boc, este un om disciplinat, loial, muncitor si cu f. mult bun simt.

  presedintele, a recunoscut in el OMUL;
  asa ar trebuii sä fie orce politician.
  dacä te uitzi , la crinuta si pontutza, te
  ingrozesti, cei 2 nätäräi, sunt pt. circ.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ar trebui intr-adevar ca cei doi sa arate vreo valoare umana.

  N-au probleme de rezolvat, nu sunt limitati de buget. Daca acum sunt varza cum vor fi sub presiune?

  RăspundețiȘtergere
 3. Boc e doar scund, nu și slab.
  doar e om crescut la țară, cu cosit, tăiat lemne și toate celea.

  însă nici ambasadorul n-a leșinat realmente, să rămână cu toată masa pe brațele premierului.

  RăspundețiȘtergere
 4. mai ba da. era in unghi de 45% cu podeaua cand l-a prins boc. vezi reluarea de la secunda 54

  RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro