toateBlogurile.ro

luni, 27 iunie 2011

Tot pentru Bleen

Sebastian Lazaroiu, noul ministru al Muncii, da declaratii la Realitatea. Ce ma enerveaza este ca declaratiile lui nu au nici o legatura cu Munca.

Inteleg tentatia de a repeta mereu rolul care ti-a adus succesul, faima etc. Si Bruce Willis a jucat pana la sfarsitul carierei un singur gen de personaj, dar uneori trebuie sa iti dai seama ca piesa in care joci nu mai e - sa zicem - comedie ci actiune.

Lazaroiu isi continua rolul vechi, de consilier lansator de soparle al lui Basescu. Poate isi imagineaza ca Basescu i-a apreciat interventia. Nimic mai gresit.

N-ar fi rau sa-si aminteasca ce sut prezidential in dos a primit insusi Plesu cand a incercat sa-si prelungeasca vechiul lui rol lui de succes, "filozoful cu capul in nori", in scaunul de Ministru al Culturii. (se pare ca s-a prezentat la Basescu sa-i semneze niste dosare facute de subordonatii lui fara sa stie ce era in ele).

Interventia lui Sebastian Lazaroiu:
"Liliana Ruse: Eu aş vrea să vă întreb ceva, plecând de la participarea USL la consultările de la Cotroceni. Spunea astăzi Victor Ponta că la întâlnirea respectivă preşedintele căuta sticla de băutură pe jos. Vreau să vă întreb dacă preşedintele obişnuieşte să mai guste câte ceva în timpul consultărilor?

Sebastian Lăzăroiu: Nu vreau să discut şi să-l atac pe Victor Ponta, pentru că Victor Ponta este realmente un "asset" pentru PD-L. După părerea mea, toţi membrii PDL ar trebui să se roage la Dumnezeu în fiecare noapte să rămână Victor Ponta preşedinte al PSD până în 2012. Mi-e teamă că o să-l schimbe, dar nu. El, realmente, este un prieten al PDL-ului, domnul Ponta, şi n-aş vrea să-l atac.

Realizator: Cum adică?

Sebastian Lăzăroiu: De altfel, a ajuns preşedintele PSD şi cu sprijinul PDL-ului.

Realizator: Ce înseamnă asta?

Liliana Ruse: Adică cum, cu sprijinul PDL?

Sebastian Lăzăroiu: Ştie domnul Ponta despre ce vorbesc.

Liliana Ruse: Nu, nu, daţi-ne şi detalii. L-a ajutat?

Sebastian Lăzăroiu: A avut şi sprijinul PD-L-ului, că nu putea să-l bată pe domnul Geoană.

Realizator: Ce înseamnă asta, mai exact, domnule Lăzăroiu, totuşi?

Sebastian Lăzăroiu: Deci, e un bun preşedinte. Nu contează ce spune domnul Ponta, contează ce face face. Şi ce face face bine.

Ion M. Ioniţă: Au votat PDL-iştii la congresul PSD?

Sebastian Lăzăroiu: Nu, că nu se întâmplă doar în felul ăsta.

Ion M. Ioniţă: Cum altfel sprijinul ăsta?

Sebastian Lăzăroiu: Există posibilitatea să sprijini un candidat.

Ion M. Ioniţă: Moral...

Sebastian Lăzăroiu: Nu moral. Logistic."

restul discutiei aici: http://www.cotidianul.ro/150347-Bazaconii-marca-Lazaroiu-Ponta-ales-sef-al-PSD-cu-sprijinul-PDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro