toateBlogurile.ro

vineri, 29 aprilie 2011

Coana Olguta Biciclista a cazut si si-a rupt ...spitza

O veste buna pentru tot "popolu" muncitor ne-a fost data pe blogul personal de catre senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu:

"Aflu ca PDL, [...], a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete[...]Deci... ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toti! Doar votantii PDL! Care trebuie sa fie 100 000 de judet! Asta e target-ul, asta e numarul de biciclete comandat pentru fiecare judet in parte!"



Acu`, sursele alea ale Olgutei "e" cam vage ele. Ca 100.000 de bicicloante baga dihonia intre judete. Ca una e sa sa dai 100.000 in Brasov si una e sa dai 100.000 in Dambovita sau Covasna. Probabil ca nenorocitii astia de la PDL "e" pe mana cu militienii care in judetele mai mari or sa faca planul inzecit la amenzi. Chiar daca or sa imparta acolo d-alea tandem tot nu se ajunge si vor fi nevoiti alegatorii sa incalce legea, circuland pe drumurile publice si cu pasageri in picioare. Si sa vedeti tata urmariri ca in filme intre infractori si organele care au fost dotate preventiv dinainte cu semicursiere cu girofar. Si dracu ii ia daca nu sunt militienii la fel de buni ca Alberto Contador.

Alt obiectiv ascuns al portocaliilor va fi scaderea numarului de pensionari biciclisti care vor face "infract" cand vor trebui sa dea prioritate in intersectii celor din generatia mai tanara ca aceasta PeDaL-ista din imaginea de mai sus.

Dar vor fi si chestii pozitive. Cu aceasta ocazie vor dispare de la avizierele blocurilor anunturi ca cel din dreapta, datorita faptului ca nu va mai avea cine sa cumpere biciclete second-hand.

Si ciclismul sportiv de la noi din tara va avea de castigat. obiectivul strategic finnd castiogarea Turului Frantei numai de catre romani pana il vor desfiinta si pe-ala la fel cum a fost desfiintata "Gheata de
Aur" a Europei la fotbal, firma Adidas zicand cam asa atunci:

" Faceti-o voi dracu la "Pionierul" in Bucuresti ca noi in Germania mai avem si alte treburi de facut, ca de exemplu sa muncim, nu sa stam toata ziua sa dam goluri"

Pacat ca s-a desfiintat, pentru ca de la atatea goluri, Crin Antonescu ar fi putut deveni goleterul all-time nu al Europei, ci chiar din intreaga lume, batandu-l usor la cur pe Pele.

Am primit de la Coana Olguta si un filmulet referitor la aceasta chetiune:


Totusi, o nedumerire mare am si o rog pe Coana Olguta sa ne lamureasca:

In Tulcea le da hidrobiciclete? Ca aia la Jirilovca daca le da d-alea cu spite le vor schimba imediat pe vodca si s-a dus pulilor de suflet tot planul PDL-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro