toateBlogurile.ro

vineri, 22 aprilie 2011

"Romania prinde radacini" - azi gropile din Moldova ale lui Vantu

Ieri a fost o zi plina pentru campania de plantat puieti. Cica in lipsa de steajari, carpeni, salcami si alte specii de foioase venise randul lui Sebastian Ghita sa fie plantat la 2 metri sub pamant, alaturi de alte vlastare de rachita (sau racheti...nu am inteles prea bine) imporate tocmai de pe malul celalat al Prutului.

"Prietenu' tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusca raketii care… pe teritoriul Romaniei.
- Nu-l cunosc
- Si ca am impuscat sute nu zeci
- l-am vazut doar odata la ziua lu'…
- si Cand spun impuscat ma refer la propriu aici discut clar nu ma tem ca ai ceva pa' tine ma doare'n pula
- Nu, nu
- Ba ma doare'n pula. Acum discutam doar intre noi. Deci pe chestii de forta si de tigani… Am .. deci asculta-ma cu atentie ca sa sti si tu. Toata reteau de bulibasi lucra pentru mine. Toata. Pa' timpu certificatelor de proprietate. Inainte lucrau pentru (neinteligibil..) agenti industriali. Riscau 25 de ani sau glontu. Furau din fabrici, macarale alea, alea si duceau la italieni. Adica tu nu sti despre mine nimic decat din … facute de prosti. Ca tine, la modul cel serios, am ingropat pe dealurile de pe acolo din Moldova, am ingropat.
- E a treia oara…
- Initial pe cuvantul meu ca am vrut sa iti administrez lectia maxima…
- Sa ma ingropati?
- Si sa dau o lectie tuturor care indraznesc…
- Sa ma ingropati?
- Ba pustiule asa ceva nu inseamna teritoriu interzis. Face parte din arsenalul de lucru cand sunt suparat sau cand am un interes mare de aparat. Eu nu glumesc cu astea.
- Da
- Am gandit dupa aceea ca ai venit cu inima deschisa. Fii atent aici ce (neinteligibil) cand ai vorbit de moarte ti-am spus (neinteligibil) cenusii. Batrane..
-- de mine
- la propriu m-am gandit
- eu nu.."

Acum ca evenimentul nu a mai avut loc, sa vedem ce au facut sugacii prin batista, cei care la randul lor abia asteptau sa i se aplice o lectie pustiului tupeist care a indraznit sa infrunte "Seful"

Cristian Tudor Popescu:
"Acum a aparut si domnul Ghita. Impreuna cei doi reusesc sa loveasca si mai tare in postul RTV prin aceste clinciuri, din cate ni s-a relatat. Dincolo de asta e o problema de justitie ce se intampla acum. A fost retinut domnul Vintu. Ce sanse sunt ca el sa nu fie eliberat in urmatoarea saptamana?
Precedentele arata ca sansele sunt mici. Insusi Vintu a fost eliberat la precedenta arestare, ca si altii ca el. Ori procurorii nu sunt in stare sa prezinte un dosar bine instrumentat, ori judecatorii or fi poate influentati politic. Oricum de bine nu este in conditiile in care se ia o masura de asemenea gravitate daca nu este bine gandita sau instrumentata".

Adica vina este a lui Ghita care a indraznit sa tulbure apele "Sefului". Si oricum "Sefu`" va fi acasa in cateva zile, ca de...e smecker mare si il doare in pula pe el de cacatul asta de justitie.

Corina Dragotescu crede ca "aceasta retinere ar putea avea legatura si cu repatrierea lui Nicolae Popa in Romania, care este implicat in dosarul lui Vintu, legat de devalizarea FNI".

Nu faptul ca un om este amenintat cu moartea conteaza, ci sunt polite vechi de platit, iar in cazul asta Vantu este un ingeras...o victima a lu` Dictatoru` si a celor ce sunt in cardasie cu el.

ANAListul Radu Tudor
"se agata Sorin Ovidiu Vintu de aceasta chestiune, din transformarea lui in tinta politica si din faptul ca mai - marii zilei i-au pronuntat numele si l-au condamnat in public, inainte sa aiba o sentinta definitiva". In orice caz, crede Tudor, "figurile emblematice din politica il vor pe SOV arestat. Subiectele neperformante ale acestei guvernari trebuiesc acoperite cu astfel de show-uri".

Situatia e clara, crede (sau vrea sa credem noi) Tudor: Politicienii astia de la putere ii cauta nod in papaura, sa mai uite popolu` bugetar si pensionat anticipat cu pensie speciala cine il conduce.

Oana Stancu, cea care zicea acum o luna ca a fost data afara ca pe un caine de Ghita, uitand ca animalul te iubeste neconditionat, fara sa ceara nimic in schimb. Pe cand ea...

"Mai degraba ,cred ca aceasta actiune are legatura cu aducerea in tara a dlui Nicolae Popa", a spus Stancu, care a mai adaugat: "Nu pot decat sa-mi exprim regretul ca munca unor oameni la aceasta televiziune este pusa in pericol de razboiul dintre patron si manager".

Deci e tot facatura a politicienilor de la putere pe mana cu Ghita, nenorocitul care l-a suparat pe tati.

Deputatul PNL Alina Gorghiu:

"e suprinzatoare cavalcada asta de stiri si evenimente care se intampla astazi, nu e cea mai importanta stire pentru mine, pe mine ma intereseaza cazul Botis".

Ce tot o dati ba prostilor inainte cu cacaturile astea. Voi nu vedeti ca Botis e infractorul numarul 1 al Romaniei?

Claudiu Saftoiu :

"SOV a trait intotdeauna periculos, ce i se intampla acum face parte din destinul oisnuit a acestei personalitati romanesti. Daca el prin aceasta exprimare buruienoasa l-a speriat pe dl Ghita, care are doi metri...",

Ce dulce ti-e curul mare "personalitate"..."Unicul" trebuia sa ti se spuna.

Bogdan Chirieac considera si el "surprinzatoare" retinerea lui SOV:

"mai ales din motivul invocat pana acum. Se vorbea despre aducerea in tara a lui Nicolae Popa, de vechiul dosar in care SOV a fost si arestat o saptamana, aceasta noua acuzatie este surprinzatoare".

Chirieacule...tu stii bancul cu rata? Rata-i dreacu de nenorociti, cum va surprind pe voi toate chestiile astea.

Cornel Nistorescu:

"oricat de ciudat ar suna, SOV nu mai reprezinta mare lucru in Romania, e doar proprietarul unei televiziuni"
 "Implicarea parchetului intr-un razboi intre doi parteneri e discutabila. Daca la simpla plangere a unuia celalat este arestat, lucrurile iau o turnura... Daca arestarea este in baza unui montaj in care a fost implicat si parchetul, inseamna ca avem o instrumentare a unei arestari care are ca scop cucerirea Realitatii, trecerea realitatii ca tun mediatic incomod pentru actuala putere in tabara lui Basescu".

Una la mana: Vantu e fix pula la Realitatea. Pe numele lui nu exista nicio actiune. Si atunci de ce se baga?
A doua: Nenorocitul asta de Nistorescu se face ca nu vede ca cun om este amenintat cu moartea de cineva de pe strada, pentru ca Vantu are drepturi legale asupra Realitatii Tv la fel cum am si eu. Adica canci.
A treia: Bancul cu "rata" e valabil si pentru Nistorescu, alt infractor care fuge de justitie pentru accidentul provocat. Dar e scadenta aproape si pentru el.

Victor Ciutacu,  handicapatul cu locuinta sociala pentru care plateste la stat o chirie de 30 de euro/luna:

""faptul ca Vintu poate fi propus la arestare pentru un santaj de 150.000 de euro denota ca ori Vintu a scapatat, ori ca e o inscenare"

150.000 de euro e o suma mica si pentru tine, pomanagiule? Pai ii cerea zilnic...Ai dreacu asistati sociali, nimic nu ii mai multumeste p-astia.
Ciutacu a marturisit ca Vintu i-a facut o oferta vara trecuta, de peste 150.000 de euro, pentru a lucra la Realitatea:

"Autodenunt: oferta depasea modesta suma de 150.000 de euro, pentru care a fost retinut acum",

Aha...deci curul lui Voiculescu este mai spalat. De...omul a umblat printre "stele" inca de pe vremea lui Ceasca spre deosebire sde Vantu, pe care l-a fatat ma-sa in parnaie si a copilarit cu tiganii. Parca seamana un pic a discriminare. Si de la cine vine? De la un evreu asistat social.

Sorin Rosca Stanescu:

 "intre SOV si Ghita a existat un contratct comercial, nu poti aresta in urma acestuia pe unul dintre cei doi semnatari".
"in urma cu o luna, dna Kovesi a fost chemata la Basescu si a fost mustrata ca nu a fost inca arestat Vintu".

Sa moara ma-ta daca nu e asa?

Costi Rogozanu, sugaci cu carte de munca:

Lucrez într-un trust imens cu fel şi fel de oameni. E unul dintre puţinele locuri în care am putut scrie fără să mi se ceară socoteală. Aşa că ori băgaţi şi nişte nuanţe, ori “pa!”.

Are dreptate omul...cand sugi pula cu sau fara batista poti sa fi si fata mare. Mai ales cand dai drumul la niste "stenograme de birou" care arata cat de amici erau de fapt SOV si cu Ghita.

Mihai Gotiu, sugaci autointitulat "independent":

"Au înnebunit salcâmii! Botiș, Neculaie, Popa, Vântu, Necolaiciuc, Dinel Staicu (Nuțu)… Cine urmează?"

Cum il gasisi tu repede primul pe Botis iar pe Vantu l-ai bagat la "restu` pustimea". Pai sa-ti spun eu cine ar trebui sa urmeze: toti astia de mai sus plus multi altii , inclusiv (sau mai ales) politicieni.  
Pentru ca fara ajutorul si complicitatea lor, Vantu ramanea pielea pulii si era la parnaie de mult.

UPDATE: Trustul Realitatea a trimis tituror ziarelor importante o serie de "stenograme" care nu au absolut nicio legatura cu cazul, prin care incearca sa demonstreze ca de fapt relatia Ghita-Vnatu era una amicala. Ele pot fi citite pe Kamikaze online de exemplu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro