toateBlogurile.ro

miercuri, 20 aprilie 2011

WWR: Surpriza Cuba II

Fidel Castro a renuntat la orice functii de conducere in Cuba.

A aparut la congres vizibil slabit, in trening. Si-a atins scopul oricarui lider comunist - sa fie aplaudat in Parlament, inaintea mortii, pentru "binele" pe care l-a facut in intreaga sa viata. Nu condamnat ca regim criminal, cum au trebuit sa auda urechile lui Ion Iliescu si a prietenilor lui. Acum ce ii mai pasa.



A aparut ca sa confirme toate reformele anuntate de fratele lui. "Raul se consulta cu mine in toate deciziile pe care le ia".

Mai nou, partidul comunist cubanez le-a permis in sfarsit cubanezilor sa cumpere si sa vanda proprietati private. Se pare ca se pregateste sa se transforme in PSD, adica sa transforme puterea politica asupra proprietatilor in proprietate privata proprie, pe criteriul "la timpuri noi, tot noi".



Intre timp cateva mii de oameni au fost ucisi pentru ca aveau proprietati si o intreaga tara a fost data peste cap si scoasa in afara evolutiei umane, in numele unei revolutii care a decis in final singura ca e un drum infundat.

Stiti ceva, uciderea lui Ceausescu a fost justa. Cand Ceausescu in 1957 a ordonat, in calitate de politruc PCR, impuscarea taranilor din Vadu Rosca pentru ca se opun colectivizarii, a decis si care este singura modalitate corecta prin care poate fi pedepsit. Orice altceva ar fi insemnat ca el a castigat iar victimele au pierdut. Din pacate Fidel nu va avea parte de acest proces.

2 comentarii:

  1. fidel a fost crud cu propiul popor insa il apreciez fiindca a rezistat in fata SUA

    RăspundețiȘtergere
  2. A rezista in fata SUA inseamna a pierde razboiul. Vietnamul si Coreea de Nord au rezistat in fata SUA. Si URSS cat timp a "rezistat" a fost o catastrofa.

    Germania si Japonia au fost invinse, asa ca ceva nu se leaga.

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro